Marco Polo Airport

Marco Polo Airport

Overzicht

De Marco Polo Airport is een internationale luchthaven gelegen in Tessera, een voorstad van Venetië, Italië. Het is vernoemd naar de beroemde Venetiaanse ontdekkingsreiziger, Marco Polo. De luchthaven is een belangrijke hub voor zowel binnenlandse als internationale vluchten en bedient jaarlijks miljoenen passagiers.

Adres

Marco Polo Airport

Via Galileo Galilei, 30

30173 Tessera-Venezia VE, Italië

Luchtvaartmaatschappijen

Maatschappij Bestemmingen Land
KLM Amsterdam, Schiphol Nederland
Lufthansa München, Frankfurt Duitsland
British Airways Londen, Heathrow Verenigd Koninkrijk

Voorzieningen

Marco Polo Airport biedt een scala aan faciliteiten om reizigers te voorzien van comfort en gemak. In de terminal vindt u een verscheidenheid aan winkels, waaronder boetieks, juweliers, parfumerieën en souvenirwinkels. Er zijn ook diverse eet- en drinkgelegenheden waar u kunt genieten van heerlijke Italiaanse gerechten en internationale delicatessen. Andere voorzieningen zijn onder andere geldautomaten, wisselkantoren, een apotheek en een postkantoor. Tevens is er gratis wifi beschikbaar in de luchthaven.

Vervoer

Er zijn verschillende vervoersopties beschikbaar om van en naar Marco Polo Airport te reizen. Een populaire optie is de bus, die regelmatige diensten onderhoudt tussen de luchthaven en het centrum van Venetië. Daarnaast kunt u ook een taxi nemen of een auto huren bij een van de vele autoverhuurbedrijven op de luchthaven. Verder is er een treinstation op het terrein van de luchthaven dat verbindingen biedt naar verschillende bestemmingen in Italië. Ten slotte kunt u ook met uw eigen auto naar de luchthaven rijden en parkeren op een van de parkeerterreinen.

Gerelateerde vliegvelden