Turijn Caselle Airport (TRN)

Turijn Caselle Airport (TRN)

Algemene informatie

Turijn Caselle Airport, met de IATA-code TRN, is een internationaal vliegveld gelegen in de stad Turijn in Italië. Het is het belangrijkste vliegveld in de regio Piëmont en bedient zowel binnenlandse als internationale vluchten. Het vliegveld is vernoemd naar de nabijgelegen gemeente Caselle Torinese. Met zijn moderne faciliteiten en uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen is Turijn Caselle Airport een belangrijk knooppunt voor reizigers uit heel Europa.

Adres

Turijn Caselle Airport

Via San Maurizio, 12

10072 Caselle Torinese TO, Italië

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Alitalia Rome, Milaan, Napels
KLM Amsterdam
EasyJet London, Berlijn, Parijs

Faciliteiten

Turijn Caselle Airport biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten om aan de behoeften van reizigers te voldoen. Van restaurants en cafés tot belastingvrije winkels, er is voor elk wat wils. Andere faciliteiten zijn onder andere gratis wifi, geldautomaten, bagageopslag, een medisch centrum en een speelruimte voor kinderen. Voor passagiers die extra comfort zoeken, zijn er ook lounges beschikbaar, waar ze kunnen ontspannen en genieten van een rustige omgeving.

Vervoersopties

Het vliegveld is goed verbonden met het stadscentrum van Turijn en de omliggende gebieden. Reizigers hebben verschillende vervoersmogelijkheden om van en naar de luchthaven te komen. Een populaire optie is het openbaar vervoer, met een directe treinverbinding vanaf het vliegveld naar het centraal station van Turijn. Daarnaast rijden er regelmatig bussen van en naar de luchthaven, die reizigers naar verschillende bestemmingen in de regio brengen. Voor degenen die liever met de auto reizen, is er een ruime parkeergelegenheid beschikbaar op het vliegveld.

Gerelateerde vliegvelden