Chubu Centrair International Airport

Chubu Centrair International Airport – Chubu, Japan

Algemene informatie

Chubu Centrair International Airport is een internationale luchthaven gelegen in de regio Chubu, Japan. De luchthaven biedt een breed scala aan faciliteiten en services voor reizigers. Jaarlijks verwelkomt het duizenden passagiers van over de hele wereld.

Adres

Chubu Centrair International Airport

Centrair, Tokoname, Aichi Prefecture 479-0881, Japan

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen Website
All Nippon Airways 50+ Website
Japan Airlines 40+ Website
AirAsia Japan 10+ Website

Faciliteiten

Chubu Centrair International Airport biedt verschillende faciliteiten om het reizigerscomfort te vergroten. Dit omvat onder andere winkels, restaurants, lounges, geldautomaten en WiFi-toegang. Voor passagiers met beperkte mobiliteit zijn er ook speciale voorzieningen beschikbaar, zoals rolstoeltoegankelijke faciliteiten en speciale assistentie op aanvraag.

Vervoersopties

Er zijn verschillende transportopties beschikbaar om van en naar Chubu Centrair International Airport te reizen:

Openbaar vervoer

De luchthaven is verbonden met het openbaar vervoersnetwerk van Chubu. Passagiers kunnen gebruik maken van treinen, bussen en taxi’s om naar verschillende bestemmingen in de regio te reizen.

Pendelbussen

Er zijn pendelbussen beschikbaar die passagiers snel en gemakkelijk van en naar nabijgelegen steden en hotels brengen.

Huurauto’s

Op de luchthaven zijn meerdere autoverhuurbedrijven gevestigd, waardoor passagiers de vrijheid hebben om op eigen gelegenheid de omgeving te verkennen.

Gemiddeld aantal reizigers per jaar

Chubu Centrair International Airport verwelkomt gemiddeld meer dan 10 miljoen reizigers per jaar. De luchthaven is een belangrijk knooppunt voor binnenlands en internationaal vliegverkeer in de regio Chubu.

Of je nu op zoek bent naar goede faciliteiten, betrouwbare luchtvaartmaatschappijen of gemakkelijke vervoersopties, Chubu Centrair International Airport biedt alles wat je nodig hebt voor een vlotte en comfortabele reiservaring.

Gerelateerde vliegvelden