Kobe Airport (UKB)

Kobe Airport (UKB)

Introductie

Kobe Airport (UKB) is een luchthaven gelegen in Kobe, Japan. Het fungeert als een belangrijk regionaal vliegveld en bedient zowel binnenlandse als internationale vluchten. Kobe Airport is gunstig gelegen in de buurt van het centrum van Kobe en trekt jaarlijks een aanzienlijk aantal reizigers. Met geweldige faciliteiten en handige transportopties is het de perfecte keuze voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

Adres

Het adres van Kobe Airport (UKB) is:

Kobe Airport (UKB)
1-1 Kouyoucho, Chuo Ward,
Kobe, Hyogo 651-0053,
Japan

Belangrijkste luchtvaartmaatschappijen

Hieronder vindt u een tabel met de drie grootste luchtvaartmaatschappijen die actief zijn op Kobe Airport:

Luchtvaartmaatschappij Land
All Nippon Airways Japan
Peach Aviation Japan
China Eastern Airlines China

Voorzieningen

Kobe Airport biedt uitstekende faciliteiten om de reiservaring van passagiers te verbeteren. Enkele van de belangrijkste faciliteiten zijn:

– Winkels en boetieks: Reizigers kunnen genieten van een verscheidenheid aan winkels, variërend van luxe boetieks tot belastingvrije winkels.
– Restaurants en cafés: Er zijn verschillende eetgelegenheden beschikbaar waar passagiers kunnen genieten van heerlijke maaltijden en drankjes.
– Duty-free winkels: Passagiers kunnen profiteren van duty-free winkelen en diverse belastingvrije producten kopen.
– Geldautomaten: Er zijn geldautomaten beschikbaar op de luchthaven voor het gemak van reizigers.
– VIP Lounge: Passagiers die op zoek zijn naar extra comfort en privacy kunnen gebruikmaken van de VIP-loungefaciliteiten.

Transportopties

Reizigers hebben verschillende transportopties om van en naar Kobe Airport te komen. Enkele van de meest populaire opties zijn:

– Trein: Kobe Airport is rechtstreeks verbonden met het stadscentrum via de Port Liner, een automatische treinlijn. Deze trein biedt een snelle en handige manier om naar de stad te reizen.
– Bus: Er zijn regelmatige busdiensten beschikbaar vanaf de luchthaven naar verschillende bestemmingen in Kobe en omliggende gebieden.
– Taxi: Reizigers kunnen ook een taxi nemen vanaf de luchthaven naar hun bestemming. Taxi’s zijn beschikbaar bij aankomst op de luchthaven.

Jaarlijkse reizigers

Kobe Airport trekt jaarlijks een gemiddeld aantal reizigers aan. Het aantal reizigers varieert afhankelijk van verschillende factoren, maar het ligt meestal tussen de 1,5 miljoen en 2,5 miljoen passagiers per jaar.

Kobe Airport is een moderne luchthaven met uitstekende faciliteiten en efficiënte transportopties. Of u nu op zakenreis bent of op vakantie gaat, u zult genieten van het gemak van deze luchthaven. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op Kobe Airport!

Gerelateerde vliegvelden