Kumamoto Airport (KMJ)


Kumamoto Airport (KMJ)

Algemene informatie

Kumamoto Airport, ook wel bekend als KMJ, is een internationale luchthaven gelegen in Kumamoto, Japan. Het is de belangrijkste luchthaven in de prefectuur Kumamoto en bedient de stad Kumamoto en de omliggende gebieden.

Adres

Kumamoto Airport, 1802-2 Oyatsu, Mashiki, Kumamoto 861-2204, Japan

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
All Nippon Airways (ANA) Binnenlandse en internationale bestemmingen
Japan Airlines (JAL) Binnenlandse en internationale bestemmingen
Peach Aviation Binnenlandse bestemmingen

Faciliteiten

Reizigers kunnen genieten van diverse faciliteiten op Kumamoto Airport. Er zijn restaurants en cafés waar u terecht kunt voor een hapje en drankje. Daarnaast zijn er verschillende winkels waar u souvenirs, kleding en snacks kunt kopen. Voor zakelijke reizigers is er een zakencentrum met vergaderruimtes en andere voorzieningen. WiFi is beschikbaar in de terminal, zodat u altijd verbonden kunt blijven.

Vervoersmogelijkheden

Er zijn verschillende opties om van en naar Kumamoto Airport te reizen. Hier volgen enkele van de populairste vervoersmogelijkheden:

  • Trein: Kumamoto Airport heeft een treinstation vlakbij de terminal. U kunt de trein nemen naar het centrum van Kumamoto en andere steden in de regio.
  • Taxi: Taxi’s zijn beschikbaar buiten de terminal om u naar uw bestemming te brengen. Het is handig om een taxi te nemen als u met veel bagage reist of als u snel op uw bestemming wilt zijn.
  • Bus: Er zijn regelmatig busdiensten van en naar Kumamoto Airport. Deze bussen bieden vervoer naar verschillende steden en bestemmingen in de omgeving.
  • Autoverhuur: Als u liever zelf rijdt, kunt u een auto huren bij een van de autoverhuurbedrijven op de luchthaven. Dit geeft u de vrijheid om op uw eigen tempo de regio te verkennen.

Jaarlijks aantal reizigers

Gemiddeld verwelkomt Kumamoto Airport meer dan 3 miljoen reizigers per jaar. Deze aantallen blijven groeien naarmate de populariteit van Kumamoto als toeristische bestemming toeneemt.


Gerelateerde vliegvelden