Matsuyama Airport (MYJ)

Matsuyama Airport (MYJ) – Beschrijvingspagina

Matsuyama Airport (MYJ)

Algemene informatie

Adres: Matsuyama Airport, Matsuyama, Ehime Prefecture 791-8050, Japan

Matsuyama Airport (MYJ) is een internationale luchthaven gelegen in Matsuyama, Japan. Het is de belangrijkste luchthaven in de regio Ehime Prefecture. De luchthaven bedient zowel binnenlandse als internationale vluchten en is een belangrijke transportknooppunt in het westelijke deel van Japan.

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Land van herkomst
All Nippon Airways Japan
Japan Airlines Japan
Skymark Airlines Japan

Voorzieningen

Matsuyama Airport biedt diverse faciliteiten om het reizen comfortabel en handig te maken. Passagiers kunnen genieten van verschillende eet- en drinkgelegenheden, variërend van cafés tot restaurants waar lokale en internationale gerechten worden geserveerd. Er zijn ook winkels waar u souvenirs, kranten, tijdschriften en andere benodigdheden kunt kopen. Daarnaast zijn er geldautomaten beschikbaar voor financiële transacties.

De luchthaven beschikt ook over lounges waar passagiers kunnen ontspannen en wachten op hun vluchten. Er zijn faciliteiten zoals WiFi, oplaadpunten en bagagedepots beschikbaar voor het gemak van de reizigers. Voor passagiers die extra ondersteuning nodig hebben, zijn er ook faciliteiten voor gehandicapten toegankelijk.

Transportopties

Om van en naar Matsuyama Airport te reizen, zijn er verschillende transportopties beschikbaar. Passagiers kunnen gebruikmaken van taxi’s die buiten de terminalgebouwen wachten. Er zijn ook verschillende busdiensten die de luchthaven verbinden met nabijgelegen steden en bestemmingen. Voor het gemak van de reizigers zijn er autoverhuurders beschikbaar om een ​​voertuig te huren.

Aantal reizigers

Gemiddeld reizen er jaarlijks ongeveer 1,5 miljoen passagiers via Matsuyama Airport. Dit aantal omvat zowel binnenlandse als internationale reizigers. De luchthaven heeft een efficiënt operatieteam en moderne infrastructuur om de groeiende passagiersstromen te kunnen verwerken.


Gerelateerde vliegvelden