Niigata Airport (KIJ)


Niigata Airport (KIJ)

Introductie

Welkom op de pagina van de Niigata Airport (KIJ)! Deze luchthaven is gelegen in de prefectuur Niigata in Japan. Het is de belangrijkste luchthaven van de regio en biedt zowel binnenlandse als internationale vluchten aan. Niigata Airport is een moderne en goed georganiseerde luchthaven, die reizigers van alle gemakken voorziet.

Adres:

Niigata Airport, Okusawa, Nishikan Ward, Niigata, 950-0141, Japan

Airlines

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
All Nippon Airways (ANA) Tokio-Haneda, Okinawa, Sapporo-Chitose, Osaka-Itami, Fukuoka
Japan Airlines (JAL) Tokio-Haneda, Okinawa, Sapporo-Chitose, Osaka-Itami, Fukuoka
Skymark Airlines Tokio-Haneda, Osaka-Itami, Fukuoka

Faciliteiten

Niigata Airport biedt diverse faciliteiten aan om het verblijf van reizigers zo aangenaam mogelijk te maken. Er zijn verschillende winkels waar je souvenirs, lokale producten en duty-free artikelen kunt kopen. Daarnaast zijn er ook diverse eet- en drinkgelegenheden waar je kunt genieten van zowel traditionele als internationale gerechten.

Verder beschikt de luchthaven over een geldautomaat, wisselkantoor en postkantoor voor al je financiële behoeften. Wifi is gratis beschikbaar in het hele terminalgebouw, zodat je altijd online kunt blijven. Daarnaast vind je op de luchthaven ook een speelruimte voor kinderen, een rookruimte en een gebedsruimte.

Openbaar vervoer

Er zijn verschillende transportopties om van en naar Niigata Airport te reizen. De luchthaven is goed verbonden met het openbaar vervoersnetwerk, waardoor je gemakkelijk naar het stadscentrum en omliggende gebieden kunt reizen.

Een populaire optie is om de trein te nemen. Het treinstation van Niigata Airport ligt direct naast de terminal en biedt frequente verbindingen naar het centraal station van Niigata en andere belangrijke bestemmingen in de regio.

Daarnaast zijn er ook taxi’s beschikbaar bij de taxistandplaats buiten het terminalgebouw. Een taxi is een handige optie als je direct naar je eindbestemming wilt reizen of als je veel bagage hebt.

Jaarlijks aantal reizigers

Gemiddeld reizen er jaarlijks ongeveer 2 miljoen mensen via Niigata Airport. Deze luchthaven is een belangrijke hub voor zowel zakenreizigers als toeristen en speelt een cruciale rol in de economie en het toerisme van de regio Niigata. Het team van Niigata Airport staat altijd klaar om de reizigers een comfortabele en efficiënte ervaring te bieden.


Gerelateerde vliegvelden