Yamaguchi Ube Airport (UBJ)
Yamaguchi Ube Airport (UBJ)

Introductie

Welkom op de beschrijvingspagina van Yamaguchi Ube Airport (UBJ). Hier vindt u alle informatie over dit vliegveld in Yamaguchi, Japan. Yamaguchi Ube Airport is de belangrijkste luchthaven in de regio Yamaguchi en biedt binnenlandse en internationale vluchten. Het vliegveld is strategisch gelegen en biedt diverse faciliteiten voor reizigers.

Ligging

Yamaguchi Ube Airport is gelegen in Ube, Yamaguchi in Japan. Het adres van de luchthaven is 5-1 Rinkuwan-cho, Ube, Yamaguchi 755-0150, Japan. Het vliegveld is gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto.

Belangrijkste Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
JAL Tokyo, Osaka, Fukuoka
ANA Tokyo, Sapporo, Seoul
Korean Air Seoul, Busan

De drie grootste luchtvaartmaatschappijen die actief zijn op Yamaguchi Ube Airport zijn Japan Airlines (JAL), All Nippon Airways (ANA) en Korean Air. Zij bieden diverse bestemmingen aan, zowel binnen Japan als internationaal.

Faciliteiten

Yamaguchi Ube Airport beschikt over verschillende faciliteiten om het verblijf van reizigers zo comfortabel mogelijk te maken. Er zijn diverse eetgelegenheden waar reizigers kunnen genieten van zowel lokale als internationale gerechten. Daarnaast zijn er winkels waar je souvenirs en andere benodigdheden kunt kopen. Het vliegveld biedt ook gratis wifi en er zijn geldautomaten en wisselkantoren beschikbaar.

Transportmogelijkheden

Reizigers kunnen Yamaguchi Ube Airport bereiken via verschillende transportmogelijkheden. Voor degenen die met het openbaar vervoer reizen, zijn er bussen en treinen die rechtstreeks naar het vliegveld rijden. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor reizigers die met de auto komen.

Jaarlijks Aantal Reizigers

Gemiddeld reizen er jaarlijks ongeveer 1 miljoen reizigers via Yamaguchi Ube Airport. Het aantal passagiers blijft groeien als gevolg van de ontwikkeling van het toerisme in de regio Yamaguchi.


Gerelateerde vliegvelden