Dubrovnik Airport (DBV)


Luchthaven Dubrovnik (DBV)

Luchthaven Dubrovnik (DBV)

Algemene informatie

Luchthaven Dubrovnik, ook bekend als Dubrovnik Airport (DBV), is de belangrijkste luchthaven in de regio Dubrovnik-Neretva in Kroatië. Het is gelegen in Čilipi, op ongeveer 15 km ten zuidoosten van het stadscentrum van Dubrovnik. De luchthaven bedient zowel binnenlandse als internationale vluchten en is een belangrijk toegangspunt voor toeristen die de prachtige Adriatische kuststreek bezoeken.

Adres

Luchthaven Dubrovnik: Dubrovnik Airport, 20213, Čilipi, Kroatië.

Airlines

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen Website
Kroatia Airlines Zagreb, Split, München, Wenen, Zürich www.croatiaairlines.com
easyJet Berlijn, Londen, Manchester, Milaan, Parijs www.easyjet.com
Ryanair Brussel, Dublin, Frankfurt, Londen, Stockholm www.ryanair.com

Voorzieningen

Winkels en restaurants

Luchthaven Dubrovnik biedt verschillende winkels en restaurants waar passagiers kunnen genieten van een breed scala aan producten en diensten. Of je nu op zoek bent naar lokale souvenirs, kleding, alcoholische dranken of vers bereide maaltijden, je vindt het allemaal op de luchthaven.

Autoverhuur

Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven beschikbaar op de luchthaven van Dubrovnik. Hier kunnen reizigers gemakkelijk een auto huren om de prachtige Kroatische kust en omliggende gebieden te verkennen.

Bagage

Er zijn bagagekarren beschikbaar op de luchthaven voor passagiers die hun bagage gemakkelijk willen vervoeren. Ook is er een bagagedepot waar passagiers hun bagage kunnen achterlaten als ze dat nodig hebben.

Transportopties

Bus

Er is een regelmatige busdienst beschikbaar tussen de luchthaven en het stadscentrum van Dubrovnik. De rit duurt ongeveer 30 minuten en tickets kunnen worden gekocht bij het busstation op de luchthaven.

Taxi

Reizigers kunnen gebruikmaken van taxi’s die beschikbaar zijn buiten de aankomsthal van de luchthaven. Het is handig voor diegenen die snel en comfortabel naar hun bestemming willen reizen.

Autoverhuur

Naast het huren van een auto op de luchthaven, kunnen reizigers er ook voor kiezen om een auto te huren bij een van de vele autoverhuurbedrijven in Dubrovnik. Dit geeft meer flexibiliteit om de stad en de omgeving te verkennen.


Gerelateerde vliegvelden