Pula Airport (PUY)


Pula Airport (PUY)

Pula Airport (PUY)

Algemene informatie

Pula Airport (PUY), ook wel bekend als Pula International Airport, is een internationale luchthaven gelegen in de stad Pula, Kroatië. De luchthaven bedient de regio van Istrië en is een belangrijk knooppunt voor toeristen die willen genieten van de prachtige Adriatische kust en de historische bezienswaardigheden in de omgeving.

Adres

Het adres van Pula Airport is Vrtni put 210, 52100 Airport Pula, Kroatië.

Airlines

Airline Bestemmingen
Croatia Airlines Amsterdam, Frankfurt, Munich
easyJet Berlin, London, Manchester
Eurowings Düsseldorf, Hamburg, Stuttgart

Faciliteiten

Pula Airport biedt een scala aan faciliteiten om het reizen zo comfortabel mogelijk te maken. Passagiers kunnen genieten van diverse winkels, waaronder duty-free winkels, waar ze souvenirs en belastingvrije producten kunnen kopen. Daarnaast zijn er restaurants, cafés en bars waar men kan genieten van heerlijke gerechten en drankjes. Gratis wifi is beschikbaar in de terminal voor passagiers die verbonden willen blijven. Er zijn ook geldautomaten, wisselkantoren en een postkantoor.

Vervoer naar de luchthaven

Passagiers hebben verschillende opties om van en naar Pula Airport te reizen. Bussen zijn beschikbaar en zorgen voor een gemakkelijke verbinding met het centrum van Pula en andere omliggende steden in Istrië. Taxidiensten zijn ook beschikbaar en bieden een comfortabele en snelle manier van transport. Daarnaast kunnen passagiers ervoor kiezen om een auto te huren bij een van de autoverhuurbedrijven op de luchthaven, zodat ze de vrijheid hebben om de regio zelfstandig te verkennen.


Gerelateerde vliegvelden