Marrakesh Menara Airport (RAK)

Beschrijving van de Luchthaven Marrakesh Menara (RAK)

Algemene informatie

De Luchthaven Marrakesh Menara, ook bekend als RAK, is een drukke internationale luchthaven gelegen in Marrakesh, Marokko. De luchthaven bedient jaarlijks miljoenen passagiers en is een belangrijk knooppunt voor zowel binnenlandse als internationale vluchten.

Adres

Het adres van de Luchthaven Marrakesh Menara is: **Avenue Guemassa, Marrakesh, Marokko**. Deze locatie zorgt voor een goede bereikbaarheid voor zowel lokale bewoners als toeristen.

Belangrijkste luchtvaartmaatschappijen

Hieronder vindt u een tabel met de drie grootste luchtvaartmaatschappijen die actief zijn op de Luchthaven Marrakesh Menara:

Luchtvaartmaatschappij Land van herkomst
Royal Air Maroc Marokko
EasyJet Verenigd Koninkrijk
Ryanair Ierland

Voorzieningen

De Luchthaven Marrakesh Menara beschikt over verschillende voorzieningen om het verblijf van passagiers zo aangenaam mogelijk te maken. Enkele van deze voorzieningen zijn:

– Restaurants en cafés waar passagiers kunnen genieten van diverse culinaire ervaringen.
– Winkels die allerlei producten aanbieden, variërend van duty-free-artikelen tot lokale souvenirs.
– Geldautomaten en wisselkantoren voor het wisselen van valuta.
– VIP lounges waar passagiers kunnen ontspannen en genieten van comfortabele zitplaatsen en cateringfaciliteiten.
– Gratis wifi in de terminalgebouwen, zodat passagiers altijd verbonden kunnen blijven.

Vervoersopties naar en van de luchthaven

De Luchthaven Marrakesh Menara biedt verschillende vervoersopties om passagiers probleemloos van en naar het stadscentrum te brengen. Enkele van deze opties zijn:

– Taxi’s: Passagiers kunnen bij aankomst gemakkelijk een taxi nemen naar hun bestemming. Er zijn taxi’s beschikbaar voor het luchthaventerminalgebouw.
– Bus: Er zijn regelmatig busdiensten beschikbaar van en naar de luchthaven, die passagiers naar verschillende delen van de stad brengen.
– Autoverhuur: Op de luchthaven zijn verschillende autoverhuurbedrijven gevestigd, waardoor passagiers de vrijheid hebben om zelf te rijden tijdens hun verblijf in Marrakesh.
– Privévervoer: Voor extra gemak kunnen passagiers privévervoer regelen, zoals een limousine, shuttlebus of een privéchauffeur, om hen direct van de luchthaven naar hun bestemming te brengen.

Al met al biedt de Luchthaven Marrakesh Menara een uitgebreide reeks faciliteiten en vervoersopties om te voldoen aan de behoeften van passagiers die via deze luchthaven reizen. Of u nu op doorreis bent naar een andere bestemming of Marrakesh bezoekt, de Luchthaven Marrakesh Menara staat klaar om u een prettige en comfortabele ervaring te bieden.

Gerelateerde vliegvelden