Tangier Ibn Battouta Airport (TNG)


Tangier Ibn Battouta Airport (TNG)

Tangier Ibn Battouta Airport (TNG)

Overzicht

Tangier Ibn Battouta Airport, ook bekend als TNG, is een internationale luchthaven die gelegen is in Tangier, Marokko. Het is de belangrijkste luchthaven in het noorden van Marokko en bedient zowel nationale als internationale vluchten. De luchthaven is vernoemd naar de beroemde Marokkaanse ontdekkingsreiziger Ibn Battouta. Met moderne faciliteiten en een ideale ligging is het een belangrijk toegangspunt voor reizigers naar de regio.

Adres

Tangier Ibn Battouta Airport (TNG) bevindt zich op de volgende locatie:

Route de l’Aéroport, Tangier, Marokko

Airlines

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen Website
Royal Air Maroc Amsterdam, Casablanca, Parijs Website
easyJet Londen, Parijs, Madrid Website
Ryanair Barcelona, Brussel, Milaan Website

Faciliteiten

Duty-Free winkels

Tangier Ibn Battouta Airport beschikt over diverse duty-free winkels waar passagiers parfums, cosmetica, alcoholische dranken, tabak en andere belastingvrije producten kunnen kopen.

Restaurants en cafés

Reizigers kunnen genieten van een maaltijd of een heerlijke kop koffie in de verschillende restaurants en cafés die beschikbaar zijn op de luchthaven.

Autoverhuur

Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven gevestigd op de luchthaven, waaronder internationale en lokale bedrijven. Passagiers kunnen een voertuig huren om de omgeving te verkennen.

Vervoersmogelijkheden

Openbaar vervoer

Er zijn verschillende openbare buslijnen die passagiers van en naar Tangier Ibn Battouta Airport kunnen brengen. Deze buslijnen zijn goedkoop en betrouwbaar, en bieden een handige manier om de stad en omliggende gebieden te verkennen.

Taxi

Passagiers kunnen ook een taxi nemen om van en naar de luchthaven te reizen. Er zijn taxistandplaatsen beschikbaar buiten de terminal. Het is raadzaam om vooraf een prijs af te spreken met de chauffeur.

Auto

Voor degenen die de flexibiliteit van een eigen voertuig verkiezen, zijn er autoverhuurbedrijven beschikbaar op de luchthaven. Passagiers kunnen een auto huren en zelf naar hun bestemming rijden.


Gerelateerde vliegvelden