Acapulco (ACA)

Welkom bij de luchthaven van Acapulco (ACA)

Adres:

Luchthaven Acapulco Blvd. de las Naciones S / N, Acapulco, Guerrero Mexico

Overzicht

Luchthaven Acapulco, ook bekend als Alvarez International Airport, is een luchthaven gelegen in Acapulco, Mexico. Het is een belangrijk knooppunt voor zowel binnenlandse als internationale vluchten in de regio. Met zijn moderne faciliteiten en uitstekende diensten, verwelkomt de luchthaven jaarlijks vele reizigers van over de hele wereld.

Belangrijkste Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Aeroméxico Binnenlandse en internationale bestemmingen
Volaris Binnenlandse bestemmingen
Interjet Binnenlandse en internationale bestemmingen

Faciliteiten

Luchthaven Acapulco biedt verschillende faciliteiten om het verblijf van de reizigers comfortabel te maken. De luchthaven beschikt over restaurants en cafés waar reizigers kunnen genieten van een verscheidenheid aan gerechten en drankjes. Daarnaast zijn er ook winkels waar men souvenirs, kleding en andere benodigdheden kan kopen. Voor het gemak van de reizigers zijn er ook geldautomaten, wisselkantoren en een postkantoor beschikbaar.

Vervoersopties

Er zijn verschillende vervoersopties beschikbaar om van en naar de luchthaven Acapulco te reizen. Reizigers kunnen gebruik maken van taxi’s die buiten de terminalgebouwen staan. Daarnaast zijn er ook autoverhuur bedrijven op de luchthaven voor diegenen die de vrijheid willen hebben om zelf te rijden. Sommige hotels bieden ook een pendeldienst van en naar de luchthaven aan voor hun gasten.

Jaarlijks aantal reizigers

Gemiddeld reizen er elk jaar meer dan 1 miljoen passagiers via de luchthaven Acapulco. De luchthaven is een drukbezochte bestemming, vooral tijdens het toeristische hoogseizoen.

Gerelateerde vliegvelden