Acapulco International Airport (ACA)

Acapulco International Airport (ACA)

Algemene informatie

Acapulco International Airport (ACA), ook wel bekend als General Juan N. Álvarez International Airport, is een belangrijke luchthaven in Mexico. Deze luchthaven dient de stad Acapulco en de omliggende regio’s. Het is gelegen in de staat Guerrero, ongeveer 20 kilometer ten zuiden van het stadscentrum van Acapulco.

Adres

Acapulco International Airport (ACA)

Carretera Acapulco-Pinotepa Nacional Km 93, C.P. 39931 Pie de la Cuesta, Guerrero, Mexico

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen Website
Aeroméxico Internationale en binnenlandse bestemmingen https://www.aeromexico.com/nl-nl
Volaris Binnenlandse bestemmingen https://www.volaris.com
Interjet Internationale en binnenlandse bestemmingen https://www.interjet.com

Faciliteiten

Acapulco International Airport biedt een scala aan faciliteiten om het comfort en gemak van reizigers te waarborgen. Enkele van deze faciliteiten zijn onder andere duty-free winkels, eetgelegenheden, commerciële winkels, een bank, wisselkantoren, autoverhuur en gratis draadloos internet (Wi-Fi) voor passagiers.

Vervoersopties van en naar de luchthaven

Reizigers kunnen gebruik maken van verschillende vervoersopties om van en naar Acapulco International Airport te komen. Er zijn taxidiensten beschikbaar op de luchthaven, evenals shuttlebusdiensten. Daarnaast kunnen reizigers ook een auto huren bij een van de autoverhuurbedrijven op de luchthaven als ze de vrijheid willen hebben om zelf te reizen.

Gemiddeld aantal reizigers per jaar

Acapulco International Airport bedient een aanzienlijk aantal reizigers per jaar. Gemiddeld reizen er ongeveer 1,5 miljoen passagiers via deze luchthaven.

Gerelateerde vliegvelden