Bachigualato Federal International Airport

Bachigualato Federal International Airport (Aeropuerto Internacional Federal de Bachigualato)

Welkom bij Bachigualato Federal International Airport, het belangrijkste internationale vliegveld in de stad Culiacán, de hoofdstad van de Mexicaanse staat Sinaloa. Het vliegveld heeft een strategische ligging in het noordwesten van Mexico en speelt een cruciale rol in de luchtvaartinfrastructuur van het land. Met moderne faciliteiten, uitstekende diensten en een breed scala aan bestemmingen, verwelkomt het vliegveld jaarlijks duizenden reizigers uit het binnenland en buitenland.

Locatie

Het Bachigualato Federal International Airport is gelegen aan de Carretera a Cualiacán, Km 11.5, 80170, Culiacán Rosales, Sinaloa, Mexico.

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Aeroméxico Binnenlandse en internationale bestemmingen
Volaris Binnenlandse en internationale bestemmingen
Interjet Binnenlandse bestemmingen

 

Bachigualato Federal International Airport heeft een breed scala aan luchtvaartmaatschappijen die vluchten aanbieden naar zowel binnenlandse als internationale bestemmingen. Aeroméxico, Volaris en Interjet zijn enkele van de grootste luchtvaartmaatschappijen die actief zijn op dit vliegveld. Vanuit Culiacán kunt u gemakkelijk naar verschillende steden binnen Mexico en naar bestemmingen over de hele wereld vliegen.

Voorzieningen

Als modern vliegveld biedt Bachigualato Federal International Airport verschillende faciliteiten om het reizen zo comfortabel mogelijk te maken. Enkele van de belangrijkste faciliteiten zijn:

  • Winkels en boetieks
  • Restaurants en cafés
  • Duty-free winkels
  • Autoverhuur
  • Bank- en geldwisseldiensten
  • Gratis wifi
  • VIP lounges

Reizigers kunnen genieten van een breed scala aan eet- en drinkgelegenheden, winkels om souvenirs en benodigdheden te kopen, en financiële diensten om aan hun behoeften te voldoen. De gratis wifi stelt reizigers in staat om verbonden te blijven tijdens hun verblijf op het vliegveld. VIP lounges bieden extra comfort en luxe voor passagiers die extra diensten willen.

Vervoersopties

Bachigualato Federal International Airport biedt verschillende vervoersopties om van en naar het vliegveld te reizen:

  • Taxi’s: Passagiers kunnen gebruik maken van taxi’s die beschikbaar zijn buiten de terminal om naar hun bestemming te reizen.
  • Autoverhuur: Veel internationale autoverhuurbedrijven hebben vestigingen op de luchthaven, zodat reizigers een auto kunnen huren voor hun verblijf.
  • Openbaar vervoer: Er zijn ook openbaar vervoersopties beschikbaar, zoals bussen, om reizigers van en naar het vliegveld te brengen.

Aantal reizigers

Gemiddeld verwelkomt Bachigualato Federal International Airport meer dan 1 miljoen reizigers per jaar. Het vliegveld blijft groeien en evolueren om aan de behoeften van zijn steeds groeiende passagiersaantallen te voldoen.

Bachigualato Federal International Airport is de ideale luchthaven voor uw reis naar Culiacán en de regio Sinaloa. Met uitstekende faciliteiten, diverse luchtvaartmaatschappijen en gemakkelijke vervoersopties bent u verzekerd van een comfortabele en aangename reiservaring. Boek uw vlucht vandaag nog.

Gerelateerde vliegvelden