General Lucio Blanco International Airport

General Lucio Blanco International Airport

Algemene Informatie

General Lucio Blanco International Airport (Algemene Lucio Blanco Internationale Luchthaven) is een belangrijke luchthaven in de Mexicaanse stad Reynosa. Het bevindt zich op een strategische locatie in de staat Tamaulipas, aan de noordelijke grens van Mexico, en speelt een cruciale rol bij het verbinden van de regio met binnenlandse en internationale bestemmingen.

Adres

General Lucio Blanco International Airport

Carretera a Monterrey, Reynosa, Tamaulipas, Mexico

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Land van Herkomst
Aeroméxico Mexico
United Airlines Verenigde Staten
Viva Aerobus Mexico

Voorzieningen

General Lucio Blanco Airport biedt reizigers een scala aan faciliteiten om hun verblijf aangenaam te maken. Passagiers kunnen genieten van een verscheidenheid aan restaurants, cafés en winkels, waar ze kunnen ontspannen en winkelen voordat ze aan boord gaan van hun vlucht. Daarnaast zijn er ook bank- en wisselkantoren, een apotheek en een duty-free winkel beschikbaar om aan verschillende behoeften te voldoen.

Transportopties

Reizigers hebben verschillende transportopties om van en naar de luchthaven te komen. Er zijn taxistandplaatsen beschikbaar direct buiten de terminal, waar u een taxi kunt nemen naar uw bestemming in en rond Reynosa. Veel hotels bieden ook een pendeldienst van en naar de luchthaven aan voor hun gasten. Daarnaast zijn er ook huurauto’s beschikbaar voor diegenen die de vrijheid willen hebben om zelf rond te reizen.

Jaarlijks Reizigersaantal

General Lucio Blanco International Airport verwelkomt jaarlijks gemiddeld meer dan 1 miljoen reizigers. Het is een drukke luchthaven die een belangrijke verbinding vormt tussen het noorden van Mexico en andere internationale bestemmingen.

Gerelateerde vliegvelden