General Mariano Escobedo International Airport

General Mariano Escobedo International Airport

General Mariano Escobedo International Airport, ook bekend als Monterrey International Airport, is een internationale luchthaven gelegen in Apodaca, Nuevo León, Mexico. Het is de derde drukste luchthaven van Mexico op basis van passagiersaantallen en wordt bediend door verschillende grote luchtvaartmaatschappijen.

Locatie

De luchthaven bevindt zich op:
Carretera Miguel Alemán km 24, 66600 Apodaca, Nuevo León, Mexico.

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Aeroméxico 63
Volaris 55
Interjet 30

Voorzieningen

General Mariano Escobedo International Airport biedt een breed scala aan faciliteiten, waaronder winkels, restaurants, wisselkantoren, lounges, duty-free winkels, rolstoelvoorzieningen en gratis wifi.

Vervoersmogelijkheden

Passagiers hebben verschillende opties om van en naar de luchthaven te reizen:

    • Openbaar vervoer: Er zijn bussen beschikbaar die passagiers naar verschillende delen van de stad Monterrey kunnen brengen.
    • Taxi’s: Er zijn taxi’s beschikbaar buiten de terminalgebouwen om passagiers naar hun bestemming te brengen. Het is raadzaam om officiële taxi’s te gebruiken die vooraf worden geboekt.
    • Autoverhuur: Verschillende autoverhuurbedrijven bieden hun diensten aan op de luchthaven voor passagiers die graag zelf willen rijden.

Jaarlijkse Reizigers

Gemiddeld gaat General Mariano Escobedo International Airport jaarlijks ongeveer 10 miljoen reizigers door, waardoor het een belangrijke transport hub is in Mexico.

Gerelateerde vliegvelden