Licenciado Gustavo Díaz Ordaz International Airport

De Licenciado Gustavo Díaz Ordaz International Airport

Adres:

Carretera Transpeninsular, Km 22, 48311 Puerto Vallarta, Jal., Mexico

De Licenciado Gustavo Díaz Ordaz International Airport is een internationale luchthaven gelegen in Puerto Vallarta, Jalisco, Mexico. Het is vernoemd naar oud-president Gustavo Díaz Ordaz en is de belangrijkste luchthaven voor de populaire vakantiebestemmingen Puerto Vallarta en Riviera Nayarit.

De luchthaven bedient een groot aantal nationale en internationale vluchten en is een belangrijke toegangspoort voor toeristen die op zoek zijn naar zon, zee en strand. Het gemakkelijk bereikbare adres van de luchthaven maakt het een populaire keuze voor reizigers.

Luchtvaartmaatschappijen:

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Aeroméxico Mexico City, Guadalajara, Monterrey
Delta Air Lines Los Angeles, Minneapolis, Salt Lake City
United Airlines Houston, Chicago, San Francisco

 

De Licenciado Gustavo Díaz Ordaz International Airport is trots op zijn uitgebreide faciliteiten die het reizigers gemak en comfort bieden. Enkele van de faciliteiten die beschikbaar zijn op de luchthaven zijn onder andere restaurants, cafés, winkels, geldwisselkantoren en een duty-free winkel. Reizigers kunnen genieten van een verscheidenheid aan culinaire opties en souvenirs kopen voordat ze terugkeren naar huis.

Voor reizigers die op zoek zijn naar transportopties van en naar de luchthaven, zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar. Het openbaar vervoer, zoals bussen en taxi’s, is een handige en betaalbare optie voor reizigers die naar het stadscentrum of andere bestemmingen willen gaan. Er zijn ook autoverhuurbedrijven beschikbaar voor degenen die liever zelf rijden.

De Licenciado Gustavo Díaz Ordaz International Airport verwelkomt jaarlijks een groot aantal reizigers. Gemiddeld komen er meer dan 4 miljoen passagiers per jaar naar de luchthaven, wat een indicatie is van de populariteit van de bestemming en de luchthaven. Reizigers kunnen er zeker van zijn dat ze tijdens hun bezoek aan deze luchthaven worden voorzien van hoogwaardige diensten en faciliteiten.

Of u nu reist voor plezier of zakelijke doeleinden, de Licenciado Gustavo Díaz Ordaz International Airport staat klaar om u te verwelkomen en een naadloze reiservaring te bieden. Met zijn gunstige ligging, diverse luchtvaartmaatschappijen en uitgebreide faciliteiten is het een ideale toegangspoort tot Puerto Vallarta en de omliggende gebieden.

Gerelateerde vliegvelden