Mexico City (MEX)

Luchthaven Mexico-Stad (MEX)

Luchthaven Mexico-Stad (MEX) is de grootste en drukste luchthaven van Mexico. Gelegen in de hoofdstad van het land, Mexico-Stad, biedt deze luchthaven een scala aan faciliteiten en diensten voor reizigers. Jaarlijks verwelkomt de luchthaven miljoenen passagiers van over de hele wereld.

Adres:

Het adres van Luchthaven Mexico-Stad (MEX) is Avenida Capitán Carlos León s/n, Peñón de los Baños, Venustiano Carranza, 15620 Ciudad de México, CDMX, Mexico.

Grootste Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen Land van herkomst
Aeromexico 85+ Mexico
Interjet 55+ Mexico
Volaris 65+ Mexico

Faciliteiten

Luchthaven Mexico-Stad biedt diverse faciliteiten om het reizen voor passagiers zo comfortabel mogelijk te maken. Deze faciliteiten omvatten onder andere duty-free winkels, restaurants, cafés, geldautomaten, wisselkantoren, bagage-opslag, kinderopvangruimtes en gratis wifi in de terminalgebouwen. Bovendien zijn er ook VIP-lounges beschikbaar voor premium-reizigers die extra comfort en luxe wensen tijdens hun verblijf op de luchthaven.

Transportopties naar en van de luchthaven

Reizigers hebben verschillende transportopties om van en naar Luchthaven Mexico-Stad te reizen. De luchthaven is goed verbonden met het openbaar vervoer, waaronder bussen en metrolijnen. Daarnaast zijn er ook privé-taxi’s en autoverhuurdiensten beschikbaar voor diegenen die liever met de auto reizen. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van transferdiensten zoals Uber of Lyft.

Aantal reizigers per jaar

Luchthaven Mexico-Stad verwelkomt jaarlijks gemiddeld meer dan 49 miljoen passagiers. Deze drukke luchthaven bedient zowel binnenlandse als internationale vluchten en speelt een belangrijke rol in de luchtvaartindustrie van Mexico.

Gerelateerde vliegvelden