Lelystad Airport (LEY)

Lelystad Airport (LEY)

Algemene informatie

Lelystad Airport is een regionale luchthaven gelegen in de provincie Flevoland, Nederland. Het is een belangrijk centrum voor recreatief vliegverkeer en biedt ook commerciële vluchten aan. Het adres van de luchthaven is:

Lelystad Airportplein 1, 8218 PH, Lelystad

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen Website
KLM Website
Transavia Website
Ryanair

Voorzieningen

Lelystad Airport biedt verschillende faciliteiten om het verblijf van passagiers zo aangenaam mogelijk te maken. Enkele van deze voorzieningen zijn:

  • Restaurants en cafés
  • Duty-free winkels
  • Autoverhuur
  • Gratis WiFi
  • Bagageopslag
  • Geldautomaten
  • Lounges

Vervoersmogelijkheden

Openbaar vervoer: Er zijn verschillende opties om van en naar Lelystad Airport te reizen. Het openbaar vervoer biedt een gemakkelijke en betaalbare manier om de luchthaven te bereiken. Buslijnen 148 en 159 verbinden de luchthaven met het treinstation Lelystad Centrum, vanwaar u verdere treinverbindingen heeft naar andere delen van Nederland.

Taxi: Het is ook mogelijk om een taxi te nemen van en naar Lelystad Airport. Er zijn verschillende taxidiensten beschikbaar die vervoer aanbieden naar uw gewenste bestemming.

Autoverhuur: Als u liever zelf rijdt, kunt u overwegen om een auto te huren op de luchthaven. Verschillende autoverhuurbedrijven hebben balies op de luchthaven waar u gemakkelijk een voertuig kunt huren en direct de weg op kunt gaan.

Parkeren: Lelystad Airport biedt voldoende parkeergelegenheid voor passagiers die met de auto naar de luchthaven reizen. Er zijn zowel langdurige als kortdurende parkeeropties beschikbaar.

Kortom, Lelystad Airport is een drukke luchthaven met diverse faciliteiten en vervoersmogelijkheden. Of u nu een recreatieve vlieger bent of een commerciële reiziger, Lelystad Airport biedt een soepele ervaring voor al haar bezoekers.

 

Gerelateerde vliegvelden