Maastricht Aachen Airport (MST)

Welkom op Maastricht Aachen Airport (MST)

Algemene informatie

Maastricht Aachen Airport (MST) is een regionale luchthaven gelegen in Beek, in de provincie Limburg, Nederland. Het is een belangrijk knooppunt voor zowel passagiers- als vrachtvervoer in de zuidelijke regio van het land. De luchthaven heeft een 2.750 meter lange start- en landingsbaan en bedient jaarlijks duizenden reizigers.

Adres van de luchthaven

Maastricht Aachen Airport
Vliegveldweg 90
6199 AD Maastricht-Airport
Nederland

Luchtvaartmaatschappijen

Er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen die gebruik maken van Maastricht Aachen Airport. Hier zijn de drie grootste:

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen Website
Corendon Airlines Antalya, Hurghada, Gran Canaria
Ryanair Malaga, Faro, Alicante
Transavia Palma de Mallorca, Ibiza, Tenerife Website

Faciliteiten

De luchthaven biedt een breed scala aan faciliteiten om het verblijf van reizigers zo comfortabel mogelijk te maken. Hier zijn enkele van de belangrijkste faciliteiten die beschikbaar zijn op Maastricht Aachen Airport:

– Restaurants en cafés: Er zijn diverse eet- en drinkgelegenheden op de luchthaven, waar reizigers kunnen genieten van een maaltijd of een drankje voor of na hun vlucht.
– Winkels: Er zijn verschillende winkels op de luchthaven waar reizigers souvenirs, kleding, boeken en andere benodigdheden kunnen kopen.
– Parkeergelegenheid: Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor zowel kort als lang parkeren. De parkeerplaatsen bevinden zich op een korte loopafstand van de terminal.
– WiFi: Passagiers kunnen gratis gebruik maken van WiFi op de luchthaven om verbonden te blijven tijdens hun verblijf.
– Bagagekluizen: Er zijn bagagekluizen beschikbaar waar reizigers tijdelijk hun bagage veilig kunnen opbergen.

Transportopties

Reizigers hebben verschillende opties om van en naar Maastricht Aachen Airport te komen:

– Auto: De luchthaven is goed bereikbaar met de auto en biedt voldoende parkeergelegenheid.
– Taxi’s: Er zijn taxi’s beschikbaar buiten de terminal voor het gemak van de reizigers.
– Openbaar vervoer: Er zijn buslijnen die reizigers naar en van de luchthaven brengen. De meest handige routes kunnen worden geraadpleegd op de website van het openbaar vervoer.

Maastricht Aachen Airport biedt een comfortabele en gemakkelijke reiservaring voor zowel lokale als internationale reizigers. Met een scala aan faciliteiten en transportopties is het een ideale keuze voor reizen.

Gerelateerde vliegvelden