Rotterdam The Hague Airport (RTM)

Rotterdam The Hague Airport (RTM)

Adres

Rotterdam The Hague Airport is gelegen aan Rotterdam Airportplein 60, 3045 AP Rotterdam. Het is makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Grootste Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen Website
KLM Amsterdam, Rome, Londen Website
Transavia Malaga, Barcelona, Ibiza Website
British Airways Londen, Edinburgh, Glasgow www.britishairways.com

Voorzieningen

Rotterdam The Hague Airport biedt diverse faciliteiten om het reizigerscomfort te vergroten. Het vliegveld beschikt over meerdere winkels, waaronder belastingvrije winkels, waar je onder andere parfum, cosmetica en elektronica kunt kopen. Daarnaast zijn er verschillende restaurants en cafés waar je kunt genieten van een maaltijd of een drankje voor vertrek.

Verder zijn er voldoende faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit, zoals rolstoeltoegankelijke toiletten en speciale parkeerplaatsen. Het vliegveld biedt ook assistentie aan voor passagiers die dit nodig hebben.

Wifi is gratis beschikbaar in de terminal, zodat je altijd verbonden kunt blijven tijdens je verblijf op het vliegveld. Bovendien zijn er oplaadpunten beschikbaar om je elektronische apparaten op te laden.

Voor zakelijke reizigers zijn er vergaderfaciliteiten en lounges beschikbaar waar je rustig kunt werken of ontspannen voor je vlucht.

Transportopties

Het vliegveld is goed bereikbaar met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar, zowel voor kort verblijf als lang parkeren. Daarnaast zijn er verschillende opties voor openbaar vervoer om naar Rotterdam The Hague Airport te reizen.

Met de trein: Het treinstation Rotterdam Centraal is verbonden met de luchthaven via buslijn 33. Deze bus rijdt regelmatig en stopt direct voor de terminal.

Met de bus: Verschillende buslijnen bedienen het vliegveld, waaronder buslijnen 33, 37 en 50. Deze bussen brengen je naar diverse bestemmingen in de regio Rotterdam.

Met de taxi: Er zijn taxi’s beschikbaar bij de standplaats voor de terminal. Een taxirit naar het centrum van Rotterdam duurt ongeveer 20 minuten, afhankelijk van het verkeer.

Met de fiets: Het vliegveld is ook per fiets bereikbaar. Er zijn fietspaden en voldoende fietsenstallingen beschikbaar om je fiets veilig achter te laten tijdens je reis.

Met deze diverse transportopties is Rotterdam The Hague Airport gemakkelijk te bereiken, zodat je ontspannen aan je reis kunt beginnen.

Gerelateerde vliegvelden