Værnes (TRD)

Vliegveld Værnes (TRD)

Adres

Het vliegveld Værnes, ook bekend als TRD, bevindt zich op een strategische locatie in Noorwegen. Het adres van dit vliegveld is Stjørdal, 7502 Stjørdal, Noorwegen. Het is gelegen op ongeveer 19 kilometer ten oosten van de stad Trondheim.

Luchtvaartmaatschappijen

Op vliegveld Værnes zijn verschillende internationale en nationale luchtvaartmaatschappijen actief. Hieronder volgt een tabel met de drie grootste luchtvaartmaatschappijen die op dit vliegveld actief zijn:

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
KLM Amsterdam, Oslo, Bergen, Stavanger
SAS Stockholm, Oslo, Bodø, Tromsø
Norwegian Londen, Oslo, Bergen, Ålesund

Voorzieningen

Vliegveld Værnes biedt een breed scala aan voorzieningen en diensten om aan de behoeften van de reizigers te voldoen. Enkele van de faciliteiten op het vliegveld omvatten:

  • Restaurants en cafés
  • Duty-free winkels
  • Belastingteruggave
  • Autoverhuur
  • Gratis wifi
  • Bank- en geldautomaten

Vervoersmogelijkheden

Er zijn verschillende vervoersmogelijkheden beschikbaar voor reizigers die van en naar vliegveld Værnes willen reizen:

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer is een handige optie om naar het vliegveld te reizen. Er zijn regelmatige busdiensten beschikbaar die verbindingen bieden naar verschillende bestemmingen in de omgeving.

Taxi

Er zijn taxistandplaatsen beschikbaar bij het vliegveld voor reizigers die verkiezen om met de taxi te reizen. Het is raadzaam om vooraf een taxi te reserveren om wachttijden te voorkomen.

Jaarlijks aantal reizigers

Vliegveld Værnes is een drukke luchthaven en trekt jaarlijks een aanzienlijk aantal reizigers. Gemiddeld passeren meer dan 4 miljoen passagiers per jaar deze luchthaven. Dit maakt Værnes een belangrijk knooppunt voor zowel binnenlandse als internationale reizen in de regio.

Gerelateerde vliegvelden