Aeropuerto Internacional Jorge Chávez

Luchthaven Jorge Chávez International

Introductie

De Aeropuerto Internacional Jorge Chávez is de belangrijkste luchthaven van Peru en is gelegen in de hoofdstad Lima. Deze luchthaven is vernoemd naar de Peruaanse luchtvaartpionier Jorge Chávez. Met zijn moderne faciliteiten en strategische locatie is deze luchthaven een belangrijk knooppunt voor zowel binnenlandse als internationale reizen.

Adres

Het adres van de luchthaven Aeropuerto Internacional Jorge Chávez is Av. Elmer Faucett s/n Callao 07031, Peru.

Luchtvaartmaatschappijen

Hieronder vindt u een tabel met de 3 grootste luchtvaartmaatschappijen die actief zijn op de luchthaven Aeropuerto Internacional Jorge Chávez.

Luchtvaartmaatschappij Aantal Bestemmingen
KLM 25+
Avianca 20+
LATAM Airlines 30+

Voorzieningen

De luchthaven Aeropuerto Internacional Jorge Chávez biedt een scala aan faciliteiten om uw reiservaring comfortabel te maken. Hier zijn enkele voorzieningen die beschikbaar zijn op de luchthaven:

– Winkels en boetieks
– Restaurants en cafés
– Duty-free winkels
– Geldautomaten en wisselkantoren
– VIP lounges
– Bagagekluizen
– Gratis draadloos internet
– Medische diensten
– Kinderopvang

Vervoer van en naar de luchthaven

Er zijn verschillende transportopties beschikbaar om van en naar de Aeropuerto Internacional Jorge Chávez te reizen:

– Taxi: Er zijn officiële taxistandplaatsen buiten de luchthaventerminal. Het wordt aanbevolen om alleen gebruik te maken van officiële taxi’s om uw veiligheid te waarborgen.
– Bus: Er zijn verschillende buslijnen die regelmatige diensten aanbieden van en naar de luchthaven. Dit is een voordelige optie voor transport in Lima.
– Autoverhuur: Verschillende autoverhuurbedrijven zijn beschikbaar op de luchthaven voor degenen die liever zelf willen rijden.
– Privévervoer: U kunt vooraf privévervoer regelen om u van en naar de luchthaven te brengen. Dit kan handig zijn als u veel bagage heeft of geen zorgen wilt maken over het vinden van transport ter plaatse.

Aantal reizigers per jaar

Gemiddeld worden jaarlijks meer dan 20 miljoen reizigers bediend op de luchthaven Aeropuerto Internacional Jorge Chávez. Dit maakt het een van de drukste luchthavens in Latijns-Amerika.

Met zijn uitgebreide faciliteiten, internationale bereikbaarheid en efficiënte services, is de Aeropuerto Internacional Jorge Chávez de perfecte start- en eindpunt voor uw reis naar Peru. Geniet van een naadloze en comfortabele reiservaring op deze moderne luchthaven.

rondreis Peru

Gerelateerde vliegvelden