Łódź Władysław Reymont Airport (LCJ)

Łódź Władysław Reymont Airport (LCJ)

Omschrijving

Łódź Władysław Reymont Airport (LCJ) is de belangrijkste luchthaven van de stad Łódź in Polen. Het is vernoemd naar de beroemde Poolse schrijver en nobelprijswinnaar Władysław Reymont. De luchthaven ligt op ongeveer 6 kilometer van het stadscentrum en is gemakkelijk bereikbaar via verschillende transportopties.

Adres

Ul. Gen. Grota-Roweckiego 190, 94-033 Łódź, Polen

Airlines

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen Website
Wizz Air Boekarest, Eindhoven, Londen, Milaan, Warschau www.wizzair.com
Ryanair Dublin, Liverpool, Londen, Manchester www.ryanair.com
Lufthansa Frankfurt, München www.lufthansa.com

Voorzieningen

Łódź Władysław Reymont Airport biedt verschillende faciliteiten en diensten om het verblijf van passagiers zo comfortabel mogelijk te maken. De luchthaven beschikt over eet- en drinkgelegenheden, waaronder restaurants en cafés, waar passagiers kunnen genieten van een maaltijd of een drankje voor of na hun vlucht. Daarnaast zijn er winkels waar souvenirs, kleding en andere producten kunnen worden gekocht.

Het luchthavengebouw is ook voorzien van gratis WiFi, waardoor passagiers verbonden kunnen blijven terwijl ze wachten op hun vlucht. Er zijn geldautomaten en wisselkantoren beschikbaar voor het gemak van de reizigers. Daarnaast is er een informatiebalie waar passagiers terecht kunnen voor vragen en assistentie.

Vervoer

Er zijn verschillende transportopties om van en naar Łódź Władysław Reymont Airport te reizen. Een populaire optie is om een taxi te nemen, die direct beschikbaar zijn buiten de aankomsthal. Het is aan te raden om vooraf een taxi te boeken via een officiële taxi-app of bij een taxibedrijf om eventuele problemen te voorkomen.

Daarnaast is er ook een busverbinding die de luchthaven met het stadscentrum van Łódź verbindt. De bussen vertrekken regelmatig vanaf de bushalte buiten de terminal. Dit is een betaalbare optie voor reizigers die niet veel bagage hebben en de voorkeur geven aan openbaar vervoer.

Tenslotte is er ook de mogelijkheid om een huurauto te nemen. Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven gevestigd op de luchthaven, waar passagiers een auto kunnen huren en zelf kunnen rijden naar hun bestemming. Dit is handig voor reizigers die de vrijheid willen hebben om te rijden en de omgeving van Łódź te verkennen.

Kortom, Łódź Władysław Reymont Airport (LCJ) is een belangrijke luchthaven in Polen en biedt een breed scala aan faciliteiten en vervoersmogelijkheden. Of u nu naar Łódź reist voor zaken of plezier, deze luchthaven zorgt voor een comfortabele en handige reiservaring.

Gerelateerde vliegvelden