Rzeszów–Jasionka Airport (RZE)

Rzeszów–Jasionka Airport (RZE)

Algemene informatie

Het Rzeszów–Jasionka Airport (RZE), gelegen in Rzeszów, is een internationale luchthaven in Polen. Het is de op zes na grootste luchthaven in het land en ligt op ongeveer 10 kilometer van het stadscentrum. Het is vernoemd naar Jasionka, het nabijgelegen dorp.

Adres: Rzeszów–Jasionka Airport, Rzeszów, Polen

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen Website
LOT Polish Airlines Warschau, Chicago, New York, Londen, Frankfurt Website
Wizz Air Londen, Dortmund, Oslo, Eindhoven, Stockholm Website
Ryanair Londen, Dublin, Brussel, Barcelona, Rome Website

Voorzieningen

Rzeszów–Jasionka Airport biedt verschillende faciliteiten om het verblijf van reizigers zo aangenaam mogelijk te maken. Hieronder vindt u een aantal van deze voorzieningen:

  • Winkels: Er zijn diverse winkels aanwezig op de luchthaven waar u souvenirs, tijdschriften, kleding en elektronische apparatuur kunt kopen.
  • Restaurants en cafés: Geniet van een maaltijd of snacks in de restaurants en cafés op de luchthaven. Er is voor elk wat wils, van lokale gerechten tot internationale keukens.
  • Duty-free winkels: Als u op zoek bent naar belastingvrije producten, zult u niet teleurgesteld zijn. Rzeszów–Jasionka Airport heeft duty-free winkels waar u parfums, alcohol en tabak kunt kopen.
  • Bagagekluizen: Voor het gemak van de reizigers zijn er bagagekluizen beschikbaar waar u uw bagage veilig kunt opbergen.

Transportopties

Reizen van en naar Rzeszów–Jasionka Airport is eenvoudig dankzij de beschikbare transportopties.

  • Bus: Er zijn regelmatige busdiensten tussen de luchthaven en het stadscentrum van Rzeszów. Houd er rekening mee dat de bustijden kunnen variëren, dus het is raadzaam om vooraf de dienstregeling te controleren.
  • Taxi: Er zijn taxi’s beschikbaar buiten de terminal om u naar uw bestemming te brengen. Zorg ervoor dat u een geregistreerde taxi neemt en vraag naar de tarieven voordat u instapt.
  • Autoverhuur: Als u liever zelf wilt rijden, kunt u een auto huren bij een van de autoverhuurbedrijven op de luchthaven. Dit geeft u de flexibiliteit om de omgeving te verkennen op uw eigen tempo.

Of u nu aankomt op Rzeszów–Jasionka Airport voor zaken of plezier, de luchthaven biedt uitstekende faciliteiten en transportmogelijkheden om uw reiservaring zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Gerelateerde vliegvelden