Szczecin-Goleniów Solidarność Airport (SZZ)

Szczecin-Goleniów Solidarność Airport (SZZ)

Szczecin-Goleniów Solidarność Airport is een grote internationale luchthaven in Goleniów, Polen. Het bedient de steden Szczecin en Goleniów, evenals de omliggende gebieden. Deze moderne luchthaven beschikt over een scala aan faciliteiten en diensten om een comfortabele en handige reiservaring voor alle passagiers te garanderen.

Locatie

De luchthaven ligt op Święte 3, 72-100 Goleniów, Polen. Het ligt ongeveer 45 kilometer ten noordoosten van Szczecin en 20 kilometer ten zuidoosten van Goleniów.

Luchtvaartmaatschappijen

Airline Country
LOT Polish Airlines Polen
Wizz Air Hongarije
Scandinavian Airlines Zweden

Faciliteiten

De luchthaven Szczecin-Goleniów Solidarność biedt een scala aan faciliteiten en diensten om aan de behoeften van passagiers te voldoen. De luchthaven heeft verschillende winkels en belastingvrije verkooppunten waar reizigers een verscheidenheid aan producten kunnen kopen, zoals souvenirs, kleding, accessoires en meer. Er zijn ook restaurants en cafés die zowel lokale als internationale gerechten serveren, zodat reizigers iets kunnen vinden dat hun smaakpapillen tevreden stelt.

Wat de voorzieningen betreft, biedt de luchthaven gratis Wi-Fi in de hele terminal, waardoor passagiers gemakkelijk verbonden kunnen blijven en op internet kunnen surfen. Er zijn ook geldautomaten en wisselkantoren beschikbaar voor mensen die financiële diensten nodig hebben. Reizigers met beperkte mobiliteit kunnen profiteren van de speciale assistentiediensten van de luchthaven, die een vlotte en comfortabele reiservaring garanderen.

Transport mogelijkheden

Er zijn verschillende vervoersmogelijkheden beschikbaar voor passagiers om van en naar de luchthaven Szczecin-Goleniów Solidarność te reizen.

Autoverhuur: Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven op de luchthaven, die een handige manier bieden om de regio in uw eigen tempo te verkennen. Boekingen kunnen vooraf of bij aankomst op de luchthaven worden gemaakt.

Taxi’s zijn direct beschikbaar buiten de luchthaventerminal. Ze bieden een snelle en directe manier om uw bestemming in en rond Szczecin en Goleniów te bereiken.

Openbaar vervoer: De luchthaven is goed aangesloten op het openbaar vervoersnetwerk, met regelmatige busdiensten tussen de luchthaven en de grote steden in de regio. Bushaltes zijn gunstig gelegen net buiten het terminalgebouw.

Shuttle Service: Sommige hotels in de omgeving bieden pendeldiensten van en naar de luchthaven. Het is raadzaam om vooraf bij uw hotel na te vragen of zij deze service aanbieden.

Kortom, de luchthaven Szczecin-Goleniów Solidarność is een moderne en goed uitgeruste luchthaven die de steden Szczecin en Goleniów bedient. Met een scala aan faciliteiten en vervoersopties kunnen passagiers genieten van een stressvrije en gemakkelijke reiservaring. Of u nu de prachtige stad Szczecin bezoekt of de omgeving verkent, deze luchthaven is een uitstekend startpunt voor uw reis.

Gerelateerde vliegvelden