Sibiu International Airport (SBZ)

Sibiu International Airport (SBZ)

Algemene informatie

Sibiu International Airport (SBZ) is een internationale luchthaven gelegen in de stad Sibiu, Roemenië. Het is de belangrijkste luchthaven in de regio Sibiu en biedt vluchten naar verschillende Europese bestemmingen. Het adres van de luchthaven is Strada Aeroportului 5, Sibiu, Roemenië.

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Wizz Air Boedapest, Dortmund, Milaan, Londen, Rome
Blue Air Boekarest, Cluj-Napoca, Iasi, Bacau
Austrian Airlines Wenen

Faciliteiten

Sibiu International Airport biedt verschillende faciliteiten om passagiers een comfortabele reiservaring te bieden. Er zijn diverse winkels waar je kunt winkelen voor souvenirs, kleding en elektronica. Daarnaast zijn er restaurants en cafés waar je kunt genieten van een maaltijd of een verfrissend drankje. Wifi is gratis beschikbaar op de luchthaven, zodat passagiers in contact kunnen blijven met hun geliefden of kunnen werken tijdens het wachten op hun vlucht. Verder zijn er ook faciliteiten voor gehandicapten, zoals aangepaste toiletten en hellingbanen.

Transportmogelijkheden

Er zijn verschillende opties beschikbaar om van en naar Sibiu International Airport te reizen. Passagiers kunnen gebruik maken van taxi’s die direct buiten de aankomsthal beschikbaar zijn. Het is ook mogelijk om een huurauto te huren bij een van de autoverhuurbedrijven op de luchthaven. Voor diegenen die het openbaar vervoer verkiezen, is er een busverbinding tussen de luchthaven en het stadscentrum van Sibiu. Deze bussen rijden regelmatig gedurende de dag en bieden een betaalbare en handige optie voor vervoer.

Kortom, Sibiu International Airport is een moderne luchthaven die passagiers een vlotte en aangename reiservaring biedt. Met een breed scala aan bestemmingen en faciliteiten is deze luchthaven de ideale keuze voor reizigers die Sibiu en de omliggende regio willen verkennen.

rondreis Roemenië

Gerelateerde vliegvelden