Timișoara (TSR)

Timișoara Airport – Overzicht

Adres

Timișoara Airport is gelegen op: Calea Torontalului 21, Timișoara, Roemenië.

Belangrijkste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Land van herkomst
TAROM Roemenië
Wizz Air Hongarije
Austrian Airlines Oostenrijk

 

Timișoara Airport, ook bekend als Traian Vuia International Airport, is de belangrijkste luchthaven in de regio West-Roemenië. Gelegen op ongeveer 12 km van het stadscentrum, is het gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Het biedt een scala aan faciliteiten en diensten om tegemoet te komen aan de behoeften van zowel binnenlandse als internationale reizigers.

Faciliteiten op Timișoara Airport

De luchthaven van Timișoara biedt een breed scala aan faciliteiten om het comfort en het gemak van passagiers te garanderen. Enkele van deze faciliteiten zijn:

  • Eet- en drinkgelegenheden: Timișoara Airport heeft verschillende restaurants, cafés en bars waar passagiers kunnen genieten van een maaltijd of een drankje voordat ze aan boord gaan van hun vlucht.
  • Duty-free winkels: Er zijn diverse belastingvrije winkels op de luchthaven waar passagiers producten zoals parfums, alcoholische dranken, tabakswaren en meer kunnen kopen.
  • Autoverhuur: Reizigers die hun eigen voertuig willen huren, kunnen dit doen bij de autoverhuurbedrijven die op de luchthaven aanwezig zijn. Dit stelt hen in staat om op eigen gemak de stad en de omliggende gebieden te verkennen.
  • Bank- en wisselkantoor: Er is een bank op de luchthaven waar passagiers geld kunnen wisselen of andere financiële transacties kunnen uitvoeren.
  • Gratis wifi: Timișoara Airport biedt gratis wifi voor passagiers, zodat ze verbonden kunnen blijven tijdens hun reis.

Vervoer van en naar Timișoara Airport

Er zijn verschillende vervoersmogelijkheden om van en naar Timișoara Airport te reizen:

  • Taxi: Passagiers kunnen een taxi nemen vanaf de luchthaven naar hun bestemming. Er zijn taxistandplaatsen beschikbaar bij aankomst op de luchthaven.
  • Bus: Er zijn regelmatige busverbindingen van en naar de luchthaven, die passagiers naar verschillende delen van de stad en omliggende gebieden kunnen brengen.
  • Autoverhuur: Reizigers kunnen een auto huren op de luchthaven om naar hun bestemming te rijden.

Met zijn moderne faciliteiten en goede bereikbaarheid is Timișoara Airport een belangrijk knooppunt voor zowel binnenlandse als internationale reizen. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen vakantie of een zakenreis plant, deze luchthaven biedt de nodige faciliteiten om uw reiservaring aangenaam te maken.

rondreis Roemenië

Gerelateerde vliegvelden