Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport (MAD)

Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport (MAD)

Algemene Informatie

Het Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport (MAD) is de belangrijkste luchthaven van Spanje en is gelegen in de Spaanse hoofdstad Madrid. Met meer dan 60 miljoen passagiers per jaar is het een van de drukste luchthavens van Europa. De luchthaven is vernoemd naar de voormalige premier van Spanje, Adolfo Suárez.

Adres

Het Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport is gevestigd op het volgende adres:

Av. de la Hispanidad, s/n, 28042 Madrid, Spanje

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Iberia Wereldwijd
Air Europa Europa en Zuid-Amerika
Ryanair Europa

Faciliteiten

Het Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport biedt een breed scala aan faciliteiten om het reizigers zo comfortabel mogelijk te maken. Er zijn diverse winkels, restaurants en cafés waar reizigers kunnen genieten van een maaltijd of wat te winkelen tijdens het wachten op hun vlucht. Daarnaast zijn er geldautomaten, banken en wisselkantoren beschikbaar voor het gemak van de passagiers. WiFi is gratis beschikbaar in het hele terminalgebouw, zodat reizigers altijd verbonden kunnen blijven.

Transport Opties

Er zijn verschillende transportopties beschikbaar om van en naar het Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport te reizen:

    • Openbaar Vervoer: Het openbaar vervoer biedt een handige manier om van en naar de luchthaven te reizen. Er zijn diverse buslijnen die de luchthaven verbinden met het stadscentrum en andere bestemmingen in Madrid.
    • Taxi: Taxis zijn direct beschikbaar buiten het terminalgebouw. Dit is een gemakkelijke en snelle manier om naar uw bestemming te reizen, maar kan duurder zijn dan het openbaar vervoer.
    • Huurauto: Het is ook mogelijk om een auto te huren op de luchthaven. Verschillende autoverhuurbedrijven zijn gevestigd in het terminalgebouw en bieden een breed scala aan voertuigen.

Met zijn uitgebreide faciliteiten en goede transportverbindingen is het Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport een belangrijke hub voor reizigers die Spanje bezoeken of doorreizen naar andere bestemmingen. Het is een moderne en efficiënte luchthaven die voldoet aan de behoeften van zowel binnenlandse als internationale reizigers.

spanjevakantietips.nl

Gerelateerde vliegvelden