Barcelona-El Prat Airport (BCN)

Luchthaven Barcelona-El Prat Airport (BCN)

Algemene informatie

Luchthaven Barcelona-El Prat Airport (BCN) is een internationale luchthaven gelegen in Barcelona, Spanje. Het is de op een na grootste luchthaven van Spanje en de belangrijkste internationale luchthaven van Catalonië. De luchthaven bedient jaarlijks miljoenen passagiers en biedt verschillende faciliteiten en vervoersopties.

Adres

Het adres van Luchthaven Barcelona-El Prat Airport (BCN) is 08820 El Prat de Llobregat, Barcelona, Spanje. De luchthaven is gemakkelijk bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en taxi’s.

Belangrijkste airlines

Airline Land van herkomst
Vueling Airlines Spanje
Iberia Spanje
EasyJet Verenigd Koninkrijk

Faciliteiten

Luchthaven Barcelona-El Prat Airport biedt een breed scala aan faciliteiten om het verblijf van passagiers zo comfortabel mogelijk te maken. Deze faciliteiten omvatten onder andere duty-free winkels, restaurants, cafés, geldautomaten, wisselkantoren en gratis draadloos internet.

Vervoersopties

Er zijn verschillende vervoersopties om van en naar Luchthaven Barcelona-El Prat Airport te reizen. Passagiers kunnen gebruik maken van de Aerobús, een speciale pendeldienst die rechtstreeks naar het centrum van Barcelona rijdt. Daarnaast zijn er trein- en metroverbindingen beschikbaar. Taxi’s zijn ook direct beschikbaar buiten de terminal.

spanjevakantietips.nl

 

Gerelateerde vliegvelden