Ibiza Airport (IBZ)

Ibiza Airport (IBZ)

Algemene informatie

Ibiza Airport (IBZ), ook bekend als Aeroport d’Eivissa, is het belangrijkste vliegveld van het eiland Ibiza. Het bevindt zich in de stad Sant Josep de sa Talaia en ligt op ongeveer 7 kilometer ten zuidwesten van Ibiza-stad. Het vliegveld bedient jaarlijks miljoenen passagiers die afkomstig zijn uit verschillende delen van de wereld.

Adres

Het adres van Ibiza Airport (IBZ) is Avinguda de l’Aeroport, 07817 Sant Josep de sa Talaia, Illes Balears, Spanje.

Belangrijkste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Land van herkomst
KLM Nederland
Ryanair Ierland
EasyJet Verenigd Koninkrijk

Voorzieningen

Ibiza Airport (IBZ) heeft verschillende faciliteiten om het reizen zo comfortabel mogelijk te maken. Er zijn talloze winkels waar passagiers souvenirs, kleding en elektronica kunnen kopen. Daarnaast zijn er diverse restaurants, cafés en bars waar reizigers terecht kunnen voor een hapje en een drankje. Het vliegveld beschikt ook over geldautomaten, wisselkantoren, een apotheek en medische hulpposten voor noodgevallen.

Vervoersmogelijkheden naar en van het vliegveld

Er zijn verschillende vervoersopties beschikbaar om van Ibiza Airport (IBZ) naar uw bestemming te reizen. U kunt gebruik maken van de taxi’s die beschikbaar zijn voor het vliegveld. Daarnaast kunt u een auto huren bij een van de autoverhuurbedrijven op de luchthaven. Er is ook een busdienst die het vliegveld verbindt met verschillende delen van het eiland. Voor reizigers die nog verder willen reizen, is er een treinstation in het centrum van Ibiza-stad.

BEZOEK:

ibizavakanties.eu

Gerelateerde vliegvelden