Málaga-Costa del Sol Airport (AGP)

Málaga-Costa del Sol Airport (AGP)

Algemene informatie

Málaga-Costa del Sol Airport (AGP) is een internationale luchthaven gelegen aan de Costa del Sol in Spanje. De luchthaven bevindt zich op ongeveer 8 kilometer ten zuidwesten van Málaga en is een belangrijke toegangspoort tot de populaire badplaatsen aan de Costa del Sol. Het is de op drie na drukste luchthaven van Spanje en verwerkt jaarlijks miljoenen passagiers.

Adres

Het adres van Málaga-Costa del Sol Airport is: Avenida del Comandante García Morato, s/n, 29004 Málaga, Spanje. De luchthaven is goed bereikbaar per auto, bus en trein.

Luchtvaartmaatschappijen

Op Málaga-Costa del Sol Airport zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen actief. Hieronder vindt u een tabel met de drie grootste maatschappijen die van en naar deze luchthaven vliegen:

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Ryanair London, Dublin, Barcelona
Vueling Airlines Madrid, Amsterdam, Paris
EasyJet Berlin, Manchester, Milan

Voorzieningen

Málaga-Costa del Sol Airport biedt een breed scala aan voorzieningen om het verblijf van passagiers zo comfortabel mogelijk te maken. Er zijn diverse winkels waar men belastingvrije producten, kleding, elektronica en souvenirs kan kopen. Ook zijn er verschillende restaurants, cafés en bars waar men heerlijk kan eten en drinken. Andere faciliteiten zijn onder andere een geldautomaat, een apotheek en een medisch centrum.

Transportmogelijkheden

Voor reizigers die van en naar Málaga-Costa del Sol Airport willen reizen, zijn er verschillende transportmogelijkheden beschikbaar. Zo is er een regelmatige busverbinding tussen de luchthaven en het stadscentrum van Málaga. Daarnaast zijn er verschillende taxibedrijven die passagiers van en naar de luchthaven kunnen vervoeren. Ook is er een treinstation nabij de luchthaven met verbindingen naar verschillende bestemmingen in de regio.

Kortom, Málaga-Costa del Sol Airport is een drukke internationale luchthaven met goede bereikbaarheid en diverse voorzieningen. Of u nu op vakantie gaat of op zakenreis, deze luchthaven biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabele en aangename reiservaring.

Gerelateerde vliegvelden