Palma de Mallorca Airport (PMI)

Palma de Mallorca Airport (PMI)

Overzicht

Palma de Mallorca Airport, ook wel bekend als PMI, is het belangrijkste vliegveld van het Spaanse eiland Mallorca. Het is gelegen net buiten de hoofdstad Palma de Mallorca en bedient vele nationale en internationale vluchten. Het is een populaire bestemming voor toeristen van over de hele wereld vanwege de prachtige stranden en het mediterrane klimaat.

Adres

Palma de Mallorca Airport

07611 Palma, Illes Balears, Spanje

Vliegmaatschappijen

Vliegmaatschappij Bestemmingen
Ryanair Europese steden
TUI Airways Europese steden en vakantiebestemmingen
Vueling Europese steden

Faciliteiten

Palma de Mallorca Airport biedt een breed scala aan faciliteiten om het reizen zo comfortabel mogelijk te maken. Het vliegveld beschikt over verschillende winkels waar reizigers souvenirs, kleding, elektronica en meer kunnen kopen. Daarnaast zijn er diverse restaurants en cafés waar men kan genieten van een hapje en drankje. Voor reizigers die behoefte hebben aan ontspanning, zijn er lounges beschikbaar waar ze kunnen uitrusten of werken.

Transportmogelijkheden

Er zijn verschillende transportopties beschikbaar om van en naar Palma de Mallorca Airport te reizen. Reizigers kunnen gebruikmaken van het openbaar vervoer, zoals bussen en treinen, die regelmatig van en naar het vliegveld rijden. Daarnaast zijn er ook taxi’s beschikbaar die reizigers naar hun bestemming kunnen brengen. Voor reizigers die liever zelf rijden, zijn er autoverhuurdiensten beschikbaar op het vliegveld.

vakantiemallorca.eu

 

 

Gerelateerde vliegvelden