Rayong/Pattaya (UTP)

Rayong/Pattaya (UTP) Luchthaven

Algemene informatie

Rayong/Pattaya Airport (UTP), ook bekend als U-Tapao International Airport, is een luchthaven gelegen in Rayong, Thailand. Het is een belangrijke luchthaven voor zowel de inwoners als de toeristen die Pattaya bezoeken. De luchthaven biedt binnenlandse en internationale vluchten aan.

Adres

Adres: Moo 1 หมายเลข 3, Ban Chang District, Rayong 21130, Thailand

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Thai AirAsia Bangkok, Ubon Ratchathani
Bangkok Airways Koh Samui, Phuket, Chiang Mai
Nok Air Chiang Mai, Hat Yai, Udon Thani

Faciliteiten

Rayong/Pattaya Airport biedt verschillende faciliteiten aan om de reizigers van dienst te zijn. Er zijn diverse eet- en drinkgelegenheden waar passagiers kunnen genieten van lokale en internationale gerechten. Er zijn ook diverse winkels aanwezig waar reizigers souvenirs en andere benodigdheden kunnen kopen.

Daarnaast heeft de luchthaven ook een geldwisselkantoor en geldautomaten waar reizigers hun valuta kunnen wisselen of geld kunnen opnemen. Gratis WiFi is beschikbaar in de terminal, zodat reizigers in contact kunnen blijven met hun familie, vrienden en zakenpartners.

Transportopties

Van en naar de luchthaven Rayong/Pattaya zijn er verschillende transportopties beschikbaar voor reizigers. Een populaire keuze is het gebruik van taxiservices die beschikbaar zijn bij de luchthaven. Deze taxiservices bieden een comfortabele en handige reisoptie naar verschillende bestemmingen in de omgeving, waaronder Pattaya.

Een andere mogelijkheid is het huren van een auto. Op de luchthaven zijn er meerdere autoverhuurbedrijven beschikbaar waar reizigers een voertuig kunnen huren om zelfstandig rond te reizen.

Sommige hotels bieden ook een pendeldienst van en naar de luchthaven aan. Het is raadzaam om contact op te nemen met het hotel waar je verblijft om te informeren naar beschikbare opties.

Daarnaast is het openbaar vervoer een optie. Er zijn minibusjes beschikbaar die reizigers naar Pattaya en andere nabijgelegen steden kunnen brengen. Deze minibusjes zijn meestal een goedkopere optie, maar houd er rekening mee dat de reistijden langer kunnen zijn vanwege het aantal tussenstops.

Rayong/Pattaya Airport is goed verbonden met verschillende bestemmingen en biedt reizigers een scala aan transportopties om hun eindbestemming te bereiken.

Gerelateerde vliegvelden