U-Tapao International Airport

U-Tapao International Airport

Introductie

U-Tapao International Airport, ook bekend als U-Tapao Rayong-Pattaya International Airport, is een internationaal vliegveld gelegen in Rayong, Thailand. Het is een belangrijk vliegveld voor zowel binnenlands als internationaal luchtverkeer. Het vliegveld ligt op een strategische locatie dichtbij populaire toeristische bestemmingen zoals Pattaya en Rayong. U-Tapao International Airport is een moderne en goed uitgeruste luchthaven met een breed scala aan voorzieningen en transportopties.

Adres

Het adres van U-Tapao International Airport is **222 Moo 4, Taphong, Pluak Daeng, Rayong, Thailand**. Het vliegveld is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Luchtvaartmaatschappijen

Een aantal grote luchtvaartmaatschappijen vliegen op U-Tapao International Airport. Hier zijn de drie grootste luchtvaartmaatschappijen die actief zijn op dit vliegveld:

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Thai AirAsia Bangkok, Chiang Mai, Phuket, Krabi, Kuala Lumpur
Nok Air Chiang Mai, Udon Thani, Hat Yai
R Airlines Siem Reap, Hanoi, Phnom Penh, Guangzhou

Voorzieningen

U-Tapao International Airport biedt een breed scala aan voorzieningen om het verblijf van passagiers zo aangenaam mogelijk te maken. Enkele van de belangrijkste faciliteiten zijn onder meer:

– Duty-free winkels: Passagiers kunnen genieten van belastingvrij winkelen voor internationale merken en producten.
– Restaurants en cafés: Er zijn diverse eetgelegenheden waar passagiers kunnen genieten van een maaltijd of een verfrissend drankje.
– Geldautomaten en wisselkantoren: Er zijn meerdere geldautomaten en wisselkantoren beschikbaar voor passagiers die lokale valuta nodig hebben.
– Lounges: Er zijn lounges beschikbaar voor passagiers met speciale toegangsrechten of die gebruik maken van hoogwaardige reisklassen.
– Bagageopslag: Passagiers die hun bagage willen opslaan, kunnen gebruik maken van de beschikbare bagageopslagfaciliteiten.

Transportopties

Er zijn verschillende transportopties beschikbaar om van en naar U-Tapao International Airport te reizen:

– Taxi: Passagiers kunnen gebruik maken van de taxi’s die beschikbaar zijn bij de taxistandplaats buiten de terminal. Het is raadzaam om van tevoren een taxi te reserveren.
– Huurauto: Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven gevestigd in de aankomsthal van het vliegveld. Passagiers kunnen een huurauto boeken om gemakkelijk rond te reizen.
– Pendelbus: Sommige hotels en resorts bieden een pendeldienst aan van en naar het vliegveld. Het is raadzaam om van tevoren contact op te nemen met uw accommodatie om deze optie te controleren en te reserveren.

U-Tapao International Airport is een moderne en efficiënte luchthaven met uitstekende faciliteiten en transportopties. Of u nu op uitstapje gaat naar Pattaya of Rayong, dit vliegveld biedt een gemakkelijke en comfortabele reiservaring.

Gerelateerde vliegvelden