Alanya (GZP)

Alanya (GZP) Luchthaven

Adres:

Gazipaşa-Alanya Havalimanı, 07900 Gazipaşa/Alanya, Turkije

De luchthaven Alanya (GZP) is gelegen in Gazipaşa, ongeveer 40 kilometer ten oosten van de geliefde badplaats Alanya in Turkije. Het is een internationale luchthaven die voornamelijk wordt gebruikt door toeristen die de populaire bestemming Alanya en omliggende gebieden bezoeken.

Grote Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Turkish Airlines Istanbul-Atatürk, Istanbul-Sabiha Gökçen
Pegasus Airlines Istanbul-Sabiha Gökçen
SunExpress Düsseldorf, Frankfurt, Keulen/Bonn, Stuttgart

 

De luchthaven Alanya biedt verschillende faciliteiten en voorzieningen voor reizigers. Passagiers kunnen genieten van winkels, restaurants en cafés, evenals duty-free winkels waar ze belastingvrije goederen kunnen kopen. Er zijn ook autoverhuurdiensten beschikbaar op de luchthaven voor reizigers die graag zelf willen rijden tijdens hun verblijf in Alanya.

Transportopties:

Er zijn verschillende transportopties beschikbaar om van de luchthaven Alanya naar de stad en andere omliggende gebieden te komen:

1. Taxi: Er is een taxistandplaats buiten de luchthaven waar passagiers een taxi kunnen nemen naar hun gewenste bestemming. Taxiservices zijn redelijk geprijsd en bieden gemakkelijk en snel vervoer.

2. Huurauto: Reizigers kunnen een auto huren bij een van de autoverhuurbedrijven op de luchthaven en zo de vrijheid hebben om op hun gemak te reizen en de omliggende gebieden te verkennen.

3. Shuttlebus: Sommige hotels en resorts bieden shuttlebusservices aan voor hun gasten, waarbij ze rechtstreeks van de luchthaven naar hun accommodatie worden gebracht. Het is raadzaam om van tevoren contact op te nemen met het hotel om de beschikbaarheid en het reserveringsproces te controleren.

De luchthaven Alanya (GZP) biedt een gemakkelijke en comfortabele manier voor bezoekers om de regio Alanya te bereiken. Met verschillende transportopties en faciliteiten om van te genieten, zorgt het ervoor dat reizigers een aangename ervaring hebben tijdens hun reis naar deze prachtige bestemming in Turkije.

allevliegvelden.nl

Gerelateerde vliegvelden