Antalya Airport (AYT)

Luchthaven Antalya (AYT)

Over Antalya Airport

Antalya Airport (AYT) is een internationale luchthaven gelegen in Antalya, een populaire toeristische bestemming aan de kust van Turkije. Het is de drukste luchthaven in Turkije en fungeert als een belangrijke poort voor toeristen die de prachtige stranden en historische bezienswaardigheden van deze regio willen verkennen.

Adres

Adres: Antalya Havaalanı Dış Hatlar Terminali, 07230 Muratpaşa/Antalya, Turkije

Belangrijkste Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen Website
Turkish Airlines Wereldwijd Website
Pegasus Airlines Europa, Noord-Afrika, het Midden-Oosten Website
SunExpress Europa, het Midden-Oosten Website

Voorzieningen

Antalya Airport biedt een breed scala aan faciliteiten om het reizen voor passagiers zo comfortabel mogelijk te maken. Passagiers hebben toegang tot duty-free winkels, restaurants en cafés waar ze kunnen genieten van lokale en internationale gerechten. Daarnaast zijn er geldwisselkantoren, geldautomaten, en een ruimte voor het huren van auto’s. Het vliegveld beschikt ook over wifi en er zijn lounges beschikbaar voor degenen die extra comfort en services wensen.

Transportopties

Er zijn verschillende transportopties beschikbaar voor passagiers die van en naar Antalya Airport willen reizen:

    • Bus: Er zijn regelmatige busdiensten die passagiers van het vliegveld naar verschillende bestemmingen in de regio vervoeren. De bussen zijn betaalbaar en gemakkelijk toegankelijk.
    • Taxi: Taxiservices zijn beschikbaar buiten de aankomstterminal. Het is raadzaam om de prijs vooraf te onderhandelen en ervoor te zorgen dat de taxi is uitgerust met een meter.
    • Autoverhuur: Verschillende autoverhuurbedrijven hebben kantoren op de luchthaven, waardoor passagiers gemakkelijk een auto kunnen huren om de regio te verkennen.
    • Privétransfer: Passagiers kunnen ervoor kiezen om een privétransfer te boeken die hen rechtstreeks naar hun accommodatie brengt. Dit kan vooraf worden geregeld via touroperators of online boekingsplatforms.

allevliegvelden.nl

Gerelateerde vliegvelden