Dalaman Airport (DLM)

Dalaman Airport – DLM

Algemene informatie

Dalaman Airport (DLM) is een luchthaven gelegen in het plaatsje Dalaman in de provincie Mugla, Turkije. Het is een belangrijk toegangspunt voor toeristen die de populaire badplaatsen in de omgeving bezoeken, zoals Marmaris, Fethiye en Bodrum.

Adres

Het adres van de luchthaven van Dalaman is Dalaman Havalimani, 48770 Dalaman/Mugla, Turkije. De luchthaven ligt op ongeveer 6 kilometer afstand van het centrum van Dalaman.

Luchtvaartmaatschappijen

Op Dalaman Airport zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen actief. Hieronder vindt u een overzicht van de drie grootste maatschappijen die op deze luchthaven vliegen:

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Turkish Airlines Istanbul, Ankara, Antalya, Izmir
Pegasus Airlines Istanbul, Izmir
Corendon Airlines Amsterdam, Brussel, Düsseldorf, Istanbul

Voorzieningen

Dalaman Airport beschikt over diverse voorzieningen om het verblijf van passagiers zo comfortabel mogelijk te maken. Er zijn verschillende restaurants, cafés en winkels waar reizigers iets te eten of te drinken kunnen kopen of nog snel een cadeautje kunnen kopen voor het thuisfront. Daarnaast is er gratis WiFi beschikbaar in het hele luchthavengebouw, zodat u tijdens het wachten op uw vlucht online kunt blijven.

Vervoersmogelijkheden

Om van en naar Dalaman Airport te komen, zijn er verschillende vervoersmogelijkheden beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een taxi, die zich bevindt bij de taxistandplaats buiten het luchthavengebouw. Daarnaast zijn er shuttle bussen beschikbaar die u naar uw bestemming in de omgeving kunnen brengen. Voor de deur van de luchthaven vindt u mogelijk ook autoverhuurbedrijven waar u een auto kunt huren om zelfstandig rond te rijden.

Een andere optie is het openbaar vervoer. Er vertrekt regelmatig een bus vanaf Dalaman Airport naar omliggende steden en badplaatsen, zoals Marmaris en Fethiye. Deze bus biedt een betaalbare en handige manier om uw eindbestemming te bereiken.

Of u nu op vakantie gaat of een zakenreis maakt, Dalaman Airport biedt een efficiënte en aangename reiservaring. Met een breed scala aan bestemmingen en faciliteiten, is deze luchthaven een belangrijk knooppunt in het zuidwesten van Turkije.

allevliegvelden.nl

Gerelateerde vliegvelden