Diyarbakır Airport (DIY)

Diyarbakır Airport (DIY)

Overzicht

Diyarbakır Airport, ook wel bekend als Diyarbakır Airport, is een internationale luchthaven gelegen in de stad Diyarbakır in Turkije. De luchthaven bedient de stad en de omliggende regio. Met een breed scala aan faciliteiten en transportopties, is Diyarbakır Airport een belangrijk vervoersknooppunt voor zowel binnenlandse als internationale reizigers.

Adres

Diyarbakır Airport

Yolcu Terminali No:10, Kazımkarabekir, 21400 Diyarbakır, Turkije

Luchtvaartmaatschappijen

Airline Bestemming
Turkish Airlines Istanbul-Ataturk
Pegasus Airlines Izmir, Ankara, Istanbul-Sabiha Gokcen
AnadoluJet Ankara, Istanbul-Sabiha Gokcen

Voorzieningen

Diyarbakır Airport beschikt over moderne faciliteiten om het reizen zo comfortabel mogelijk te maken voor passagiers. Enkele van de voorzieningen die u zult vinden, zijn onder andere winkels, restaurants en cafés, waar u kunt genieten van een breed scala aan gerechten en drankjes. Er is ook gratis Wi-Fi beschikbaar in het hele terminalgebouw, zodat u verbonden kunt blijven tijdens uw reis.

Transportopties

Reizen van en naar Diyarbakır Airport is eenvoudig dankzij de verschillende transportopties die beschikbaar zijn. Passagiers kunnen gebruik maken van taxi’s, shuttleservices of het openbaar vervoer om hun bestemming te bereiken. Er is ook een parkeerplaats beschikbaar voor degenen die met de auto reizen.

Met zijn moderne faciliteiten, gunstige locatie en uitgebreide transportopties is Diyarbakır Airport de ideale keuze voor reizigers die in of rond Diyarbakır verblijven. Of u nu vliegt voor zaken of plezier, deze luchthaven zal aan al uw behoeften voldoen.

allevliegvelden.nl

Gerelateerde vliegvelden