Hatay Airport (HTY)

Luchthaven Hatay (HTY)

Algemene informatie

De luchthaven Hatay Airport (HTY) is een internationale luchthaven gelegen in Hatay, Turkije. Het is een belangrijke toegangspoort tot de stad en de omliggende regio. Het adres van de luchthaven is: Antakya Yolu Üzeri, 31000 Hatay, Turkije.

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Turkish Airlines Istanbul, Ankara, Izmir
Pegasus Airlines Istanbul, Ankara, Antalya
AtlasGlobal Istanbul

Voorzieningen

Winkels en restaurants

Reizigers kunnen genieten van een verscheidenheid aan winkels en restaurants op de luchthaven Hatay Airport. Er zijn verschillende eetgelegenheden waar zowel lokale als internationale gerechten worden geserveerd. Daarnaast zijn er diverse winkels waar passagiers terecht kunnen voor souvenirs, duty-free producten en andere benodigdheden.

Bagage

Voor bagage zijn er faciliteiten beschikbaar, zoals bagagekluizen en bagagekarren. Ook is er een verloren en gevonden voorwerp balie waar passagiers terecht kunnen in het geval van verloren bagage.

Transportopties naar en van de luchthaven

Openbaar vervoer

Er zijn verschillende openbaar vervoeropties beschikbaar om van en naar de luchthaven Hatay Airport te reizen. Passagiers kunnen gebruik maken van bussen en taxi’s die beschikbaar zijn bij de luchthaven. Deze opties bieden een handige en betrouwbare manier om naar de gewenste bestemming te reizen.

Autoverhuur

Reizigers kunnen er ook voor kiezen om een auto te huren op de luchthaven Hatay Airport. Verschillende autoverhuurbedrijven bieden hun diensten aan op de luchthaven en zorgen voor een flexibele vervoersmogelijkheid tijdens het verblijf.

Parkeren

De luchthaven Hatay Airport biedt parkeergelegenheid voor passagiers die met de auto naar de luchthaven komen. Er zijn verschillende parkeeropties beschikbaar, waaronder kort parkeren en lang parkeren.

allevliegvelden.nl

Gerelateerde vliegvelden