Kayseri (ASR)

Vliegveld Kayseri (ASR)

Algemene informatie

Het vliegveld Kayseri, ook bekend als ASR, is een internationaal luchthaven gelegen in de stad Kayseri in Turkije. Het is het derde drukste vliegveld van Turkije, na Istanboel Atatürk Airport en Antalya Airport. Het vliegveld bedient de stad Kayseri en de omliggende gebieden in Centraal-Anatolië. Het adres van de luchthaven is Erkilet, 38090 Melikgazi/Kayseri, Turkije.

Luchtvaartmaatschappijen

Het vliegveld Kayseri wordt bediend door diverse luchtvaartmaatschappijen, zowel binnenlandse als internationale. Hieronder staan de drie grootste luchtvaartmaatschappijen op dit vliegveld:

Luchtvaartmaatschappij Land van herkomst
Turkish Airlines Turkije
Pegasus Airlines Turkije
AnadoluJet Turkije

Faciliteiten

Het vliegveld Kayseri biedt een scala aan faciliteiten om het verblijf van de passagiers zo comfortabel mogelijk te maken. Hier zijn enkele van de belangrijkste faciliteiten die beschikbaar zijn op de luchthaven:

  • Winkels en boetieks
  • Restaurants en cafés
  • Bank en geldwisselkantoor
  • Autoverhuur
  • Gratis wifi
  • Bagagekluizen
  • EHBO-post

Vervoersmogelijkheden

Het vliegveld Kayseri biedt verschillende vervoersmogelijkheden om van en naar de luchthaven te reizen.

Openbaar vervoer: Er zijn regelmatige busdiensten beschikbaar die passagiers naar het stadscentrum van Kayseri en andere nabijgelegen steden en dorpen brengen.

Taxi’s: Er zijn taxistandplaatsen direct buiten de terminal waar passagiers gemakkelijk een taxi kunnen vinden voor hun verdere reis.

Autoverhuur: Er zijn diverse autoverhuurbedrijven op de luchthaven Kayseri waar passagiers een auto kunnen huren voor hun verblijf. Dit is een handige optie voor diegenen die de vrijheid willen hebben om de regio op eigen gelegenheid te verkennen.

Vanwege de goede vervoersverbindingen is het vliegveld Kayseri een populaire keuze voor reizigers die de prachtige stad Kayseri en de omgeving willen verkennen.

allevliegvelden.nl

Gerelateerde vliegvelden