Milas-Bodrum Airport (BJV)

Bodrum Milas Airport (BJV)

Algemene informatie

Bodrum Milas Airport (BJV) is een internationale luchthaven gelegen in de provincie Mugla, Turkije. De luchthaven bedient voornamelijk het zuidwesten van Turkije, waaronder de populaire toeristische bestemmingen Bodrum en Milas. Met zijn moderne faciliteiten en uitstekende bereikbaarheid is Bodrum Milas Airport een belangrijk knooppunt voor zowel binnenlandse als internationale vluchten.

Adres: Bodrum, Milas, Mugla, Turkije

Luchtvaartmaatschappijen

Bodrum Milas Airport bedient verschillende luchtvaartmaatschappijen. Hieronder vindt u een overzicht van de drie grootste airlines die actief zijn op deze luchthaven:

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Turkish Airlines Istanbul, Ankara, Amsterdam, Londen
Pegasus Airlines Istanbul, Ankara, Antalya, Izmir
Corendon Airlines Amsterdam, Antalya, Rotterdam, Eindhoven

 

Naast deze luchtvaartmaatschappijen worden er ook vluchten uitgevoerd door andere Europese en Turkse maatschappijen.

Faciliteiten

Bodrum Milas Airport biedt verschillende faciliteiten om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken. De luchthaven beschikt over een ruim aanbod aan winkels, variërend van duty-free winkels tot boetieks en souvenirwinkels. Er zijn ook diverse restaurants, cafés en fastfoodketens waar u iets kunt eten of drinken. Daarnaast zijn er geldautomaten, wisselkantoren en een postkantoor aanwezig voor uw financiële behoeften.

Als u op zoek bent naar ontspanning, kunt u gebruik maken van de lounges op de luchthaven. Hier kunt u genieten van comfortabele zitplaatsen, gratis WiFi en cateringdiensten. Voor reizigers met speciale behoeften zijn er ook aangepaste faciliteiten beschikbaar, waaronder rolstoeltoegankelijke toiletten en hellingbanen.

Vervoersmogelijkheden

Er zijn verschillende vervoersmogelijkheden om van en naar Bodrum Milas Airport te reizen:

    • Taxi: Buiten de terminal vindt u taxi’s die u naar uw bestemming kunnen brengen. Het is raadzaam om een geregistreerde taxi te gebruiken en de prijs vooraf af te spreken.
    • Huurauto: Op de luchthaven zijn verschillende autoverhuurbedrijven gevestigd. U kunt een auto huren om zelf naar uw bestemming te rijden.
    • Openbaar vervoer: Er zijn regelmatige busdiensten die tussen de luchthaven en het stadscentrum van Bodrum en Milas rijden. Deze bussen bieden een betaalbare en handige manier om te reizen.
    • Shuttle service: Sommige hotels bieden een gratis of betaalde shuttle service van en naar de luchthaven. Informeer bij uw hotel of deze service beschikbaar is.

Met deze verschillende vervoersmogelijkheden kunt u gemakkelijk uw reis van en naar Bodrum Milas Airport plannen.

allevliegvelden.nl

Gerelateerde vliegvelden