Oğuzeli Airport

Oğuzeli Airport

Algemene informatie

Oğuzeli Airport (IATA: GZT, ICAO: LTGA) is een internationale luchthaven gelegen in de provincie Gaziantep in Turkije. Het is een van de belangrijkste luchthavens in de regio Zuidoost-Anatolië. Het ligt op ongeveer 26 kilometer ten noordoosten van het stadscentrum van Gaziantep. Oğuzeli Airport bedient zowel binnenlandse als internationale vluchten en wordt beheerd door de General Directorate of State Airports Authority (DHMİ).

Adres: Kocaali Mahallesi, Oğuzeli/Gaziantep, Turkije

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Turkish Airlines Istanbul-Atatürk, Istanbul-Sabiha Gökçen, Izmir, Ankara, Antalya
Pegasus Airlines Istanbul-Sabiha Gökçen, Izmir, Antalya
AnadoluJet Istanbul-Sabiha Gökçen, Ankara

Voorzieningen

Oğuzeli Airport biedt verschillende faciliteiten om het reizen aangenamer te maken. Passagiers kunnen genieten van winkels, cafés en restaurants in de terminal. Er is ook gratis WiFi beschikbaar voor alle passagiers. Daarnaast zijn er geldautomaten, wisselkantoren en een medische dienst voor noodgevallen.

Voor reizigers met beperkte mobiliteit zijn er speciale voorzieningen, zoals rolstoeltoegankelijke faciliteiten en assistentie bij het instappen. Het is raadzaam om vooraf contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij voor specifieke behoeften.

Vervoersopties

Er zijn verschillende vervoersmogelijkheden om van en naar Oğuzeli Airport te reizen. Passagiers kunnen gebruikmaken van taxi’s die beschikbaar zijn bij de aankomsthal. De tarieven zijn redelijk en de reistijd naar het stadscentrum bedraagt ongeveer 30 minuten, afhankelijk van de verkeersomstandigheden.

Een andere optie is het openbaar vervoer. Er rijden regelmatig bussen van en naar de luchthaven. De dienstregelingen variëren, dus het is aan te raden om de actuele vertrektijden te controleren. Daarnaast zijn er ook autoverhuurbedrijven aanwezig op de luchthaven voor reizigers die liever zelf willen rijden.

Oğuzeli Airport is een belangrijk knooppunt voor reizigers die de regio Zuidoost-Anatolië willen verkennen. Met zijn moderne faciliteiten en uitgebreide luchtvaartmaatschappijnetwerk biedt het een comfortabele en efficiënte reiservaring voor zowel binnenlandse als internationale passagiers.

allevliegvelden.nl

Gerelateerde vliegvelden