Trabzon Airport (TZX)

Trabzon Airport (TZX)

Trabzon Airport (TZX), ook wel bekend als Trabzon Airport, is een belangrijk vliegveld in Turkije. Het is gelegen in de stad Trabzon aan de Zwarte Zee-kust, en is een belangrijke hub voor reizigers die zowel voor zaken als voor recreatieve doeleinden naar deze regio komen. Het vliegveld biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten om tegemoet te komen aan de behoeften van passagiers.

Adres

Het adres van Trabzon Airport (TZX) is: Trabzon Aiport, Jandarma Mahallesi, 61000 Trabzon, Turkije.

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Turkish Airlines Istanbul, Ankara, Izmir
Pegasus Airlines Istanbul, Antalya, Izmir
AnadoluJet Istanbul, Ankara, Antalya

 

Trabzon Airport (TZX) wordt bediend door verschillende grote luchtvaartmaatschappijen, waaronder Turkish Airlines, Pegasus Airlines en AnadoluJet. Deze maatschappijen bieden vluchten aan naar populaire bestemmingen zoals Istanbul, Ankara, Izmir, Antalya en meer.

Faciliteiten

Trabzon Airport (TZX) biedt een scala aan faciliteiten en diensten om het comfort van passagiers te garanderen. Enkele van de faciliteiten zijn onder andere:

  • Restaurants en cafés
  • Duty-free winkels
  • Autoverhuur
  • Bagageopslag
  • Gratis WiFi
  • Bankdiensten (ATM’s)

Passagiers kunnen genieten van een scala aan eet- en drinkgelegenheden, variërend van lokale specialiteiten tot internationale gerechten. Duty-free winkels bieden de mogelijkheid om belastingvrij te winkelen voor cosmetica, parfums, alcoholische dranken en andere goederen. Autoverhuur is beschikbaar voor degenen die hun reis willen voortzetten met een huurauto. Bagageopslagfaciliteiten zijn beschikbaar voor passagiers die hun bagage veilig willen opslaan gedurende hun verblijf in Trabzon.

Vervoersmogelijkheden

Er zijn verschillende opties beschikbaar voor passagiers om van en naar Trabzon Airport (TZX) te reizen:

  • Taxi: Passagiers kunnen een taxi nemen vanaf de luchthaven naar hun gewenste bestemming. Taxi’s zijn direct beschikbaar buiten de terminal.
  • Huurauto: Autoverhuur is beschikbaar op de luchthaven voor passagiers die hun eigen vervoer willen hebben tijdens hun verblijf.
  • Openbaar vervoer: Bussen en minibussen zijn beschikbaar voor passagiers die liever het openbaar vervoer nemen. Ze bieden diensten naar verschillende delen van de stad.

Trabzon Airport (TZX) biedt diverse vervoersmogelijkheden om tegemoet te komen aan de behoeften van passagiers en de reis naar en van de luchthaven zo soepel mogelijk te maken.

allevliegvelden.nl

Gerelateerde vliegvelden