London City Airport (LCY)

Londen City Airport (LCY)

Algemene informatie

Londen City Airport (LCY) is een internationaal vliegveld gelegen in het hart van Londen, Verenigd Koninkrijk. Het adres van het vliegveld is Hartmann Road, London E16 2PX, Verenigd Koninkrijk. Met een focus op zakelijke reizigers is LCY een populaire luchthaven vanwege de nabijheid tot het zakelijke centrum van Londen, evenals de snelle en efficiënte doorstroming van passagiers.

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
KLM Amsterdam, Rotterdam
British Airways Edinburgh, Glasgow, Dublin, Frankfurt
CityJet Antwerpen, Florence, Nice

Voorzieningen

London City Airport biedt een scala aan voorzieningen en diensten om tegemoet te komen aan de behoeften van de reizigers. Passagiers hebben toegang tot belastingvrije winkels waar ze diverse producten kunnen kopen, variërend van parfums en cosmetica tot elektronica en alcoholische dranken. Er zijn ook verschillende eetgelegenheden beschikbaar, waaronder restaurants en cafés, waar passagiers kunnen genieten van heerlijke maaltijden en drankjes.

Transportopties

Er zijn verschillende transportopties om van en naar London City Airport te reizen. Reizigers kunnen gebruik maken van taxi’s die beschikbaar zijn buiten de terminalgebouwen. Daarnaast is er een DLR-treinstation op het vliegveld, waardoor reizen met de trein naar verschillende bestemmingen in Londen en daarbuiten mogelijk is. Openbaar vervoer, zoals bussen en metro’s, biedt ook een handige en betaalbare manier om de stad te verkennen.

Gerelateerde vliegvelden