Manchester Airport (MAN)

Manchester Airport (MAN)

Welkom op de beschrijvingspagina van Manchester Airport (MAN). Deze luchthaven is gelegen in Manchester, Verenigd Koninkrijk en is een belangrijk knooppunt voor binnenlandse en internationale vluchten.

Adres

Het adres van Manchester Airport is Manchester Airport, Manchester M90 1QX, Verenigd Koninkrijk.

Luchtvaartmaatschappijen

De drie grootste luchtvaartmaatschappijen die opereren op Manchester Airport zijn:

Luchtvaartmaatschappij Land van oorsprong
British Airways Verenigd Koninkrijk
EasyJet Verenigd Koninkrijk
Ryanair Ierland

Voorzieningen

Manchester Airport biedt een breed scala aan faciliteiten om aan de behoeften van de reizigers te voldoen. Enkele van deze faciliteiten zijn:

Winkels en restaurants

Er zijn vele winkels en restaurants op de luchthaven, waar reizigers kunnen genieten van een scala aan gerechten en winkelen voor diverse merken.

Parkeren

Manchester Airport biedt verschillende parkeermogelijkheden voor reizigers, waaronder korte-termijn, lange-termijn en valet parking.

Lounges

Er zijn verschillende lounges beschikbaar voor reizigers die meer comfort en privacy tijdens hun verblijf op de luchthaven willen.

Vervoersmogelijkheden

Reizigers hebben verschillende opties om van en naar Manchester Airport te reizen:

Openbaar vervoer

Manchester Airport heeft een treinstation op het luchthaventerrein, waardoor reizigers gemakkelijk met de trein naar verschillende bestemmingen kunnen reizen.

Taxi

Er zijn taxistandplaatsen beschikbaar bij de luchthaven, waar reizigers een taxi kunnen nemen naar hun gewenste bestemming.

Autoverhuur

Manchester Airport heeft verschillende autoverhuurbedrijven op het terrein, waardoor reizigers de mogelijkheid hebben om een auto te huren voor hun verblijf in Manchester.

Pendelbussen

Er zijn ook pendelbussen beschikbaar die reizigers van en naar de luchthaven kunnen brengen. Deze vervoersoptie is handig voor reizigers die liever geen gebruik maken van het openbaar vervoer of een taxi.

Conclusie

Manchester Airport is een belangrijke luchthaven in Manchester, Verenigd Koninkrijk. Met een breed scala aan faciliteiten en vervoersmogelijkheden, biedt deze luchthaven alles wat reizigers nodig hebben voor een comfortabele en vlotte reiservaring.

Gerelateerde vliegvelden