Detroit Metropolitan Wayne County Airport (DTW)

Detroit Metropolitan Wayne County Airport (DTW)

Algemene informatie

Detroit Metropolitan Wayne County Airport, ook bekend als DTW, is een internationale luchthaven gelegen in Romulus, Michigan. Het is een van de drukste luchthavens van de Verenigde Staten en wordt bediend door verschillende grote luchtvaartmaatschappijen. De luchthaven wordt ook vaak aangeduid als Detroit Metro Airport of gewoonweg Metro Airport. Het is eigendom van Wayne County en wordt beheerd door de Wayne County Airport Authority.

Adres

Het adres van Detroit Metropolitan Wayne County Airport is Detroit Metropolitan Wayne County Airport, 1 Detroit Metropolitan Airport, Detroit, MI 48242, Verenigde Staten.

Grootste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Land van herkomst
Delta Air Lines Verenigde Staten
Spirit Airlines Verenigde Staten
American Airlines Verenigde Staten

Faciliteiten

DTW biedt een breed scala aan faciliteiten en voorzieningen om aan de behoeften van passagiers te voldoen. Van restaurants en cafés tot duty-free winkels en luxe boetieks, er is voor elk wat wils. Daarnaast zijn er geldautomaten, wisselkantoren en zelfs een gebedsruimte beschikbaar. De luchthaven heeft ook gratis draadloos internet en oplaadpunten voor elektronische apparaten.

Vervoersmogelijkheden

Er zijn verschillende vervoersmogelijkheden om van en naar de luchthaven te reizen. Passagiers kunnen kiezen uit het openbaar vervoer, taxi’s, pendeldiensten en huurauto’s.

  • Openbaar vervoer: De SMART-busdienst biedt reguliere verbindingen van en naar de luchthaven. Buslijnen 125 en 280 bieden service aan de McNamara Terminal en buslijn 125 biedt ook service aan de North Terminal.
  • Taxi’s: Er zijn verschillende taxibedrijven die diensten aanbieden op de luchthaven. Passagiers kunnen taxistandplaatsen vinden buiten de luchthaventerminals.
  • Pendeldiensten: Veel hotels bieden gratis pendeldiensten aan van en naar de luchthaven voor hun gasten. Informeer bij uw hotel naar de beschikbaarheid en planning van de pendeldiensten.
  • Huurauto’s: Op de luchthaven zijn verschillende autoverhuurbedrijven gevestigd, waaronder Avis, Budget, Hertz en National. Passagiers kunnen gebruikmaken van de diensten van deze bedrijven om een auto te huren.

Als een van de grootste luchthavens van de Verenigde Staten, biedt Detroit Metropolitan Wayne County Airport een geweldige reiservaring met een uitgebreide selectie van luchtvaartmaatschappijen, faciliteiten en vervoersmogelijkheden.

Gerelateerde vliegvelden