Las Vegas McCarran International Airport (LAS)
Las Vegas McCarran International Airport (LAS)

Algemene Informatie

Las Vegas McCarran International Airport (LAS) is een van de drukste en meest populaire luchthavens in de Verenigde Staten. Het ligt in Paradise, Las Vegas, Nevada. Het adres van de luchthaven is 5757 Wayne Newton Blvd, Las Vegas, NV 89119, Verenigde Staten. Het is genoemd naar Pat McCarran, een voormalige senator uit Nevada die een belangrijke rol heeft gespeeld bij het ontwikkelen van het luchtverkeer in de staat.

Belangrijkste Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Code Bestemmingen
Southwest Airlines WN 80+
American Airlines AA 60+
Delta Air Lines DL 50+

Faciliteiten

McCarran International Airport biedt verschillende faciliteiten om het reizigerscomfort te verbeteren. Er zijn talloze eet- en drinkgelegenheden, variërend van fastfoodketens tot restaurants met zitplaatsen. Duty-free winkels en boetieks bieden een breed scala aan producten, waaronder parfums, kleding, elektronica en souvenirs. Er zijn ook lounges beschikbaar voor reizigers die extra comfort en privacy willen.

Vervoersopties

Van en naar de luchthaven zijn er verschillende vervoersopties beschikbaar. Hier zijn enkele van de meest populaire:

  • Bus: Verschillende openbare buslijnen bedienen de luchthaven en bieden verbindingen naar verschillende delen van Las Vegas.
  • Taxi: Taxistandplaatsen bevinden zich buiten de aankomsthal en bieden directe ritten naar uw bestemming.
  • Autoverhuur: Verschillende autoverhuurbedrijven hebben kantoren op de luchthaven, waardoor reizigers gemakkelijk een auto kunnen huren en zelf kunnen rijden.
  • Shuttleservice: Hotels in Las Vegas bieden vaak een gratis shuttleservice van en naar de luchthaven voor hun gasten. Informeer bij uw hotel naar de beschikbaarheid en schema’s.
  • Limousineservice: Voor een luxere ervaring kunnen reizigers een limousine reserveren om hen naar hun bestemming te brengen.

Gerelateerde vliegvelden