Orlando International Airport (MCO)


Orlando International Airport (MCO)

Introductie

De Orlando International Airport, ook wel bekend als MCO, is het belangrijkste vliegveld in de regio Orlando, Florida. Het is een van de drukste luchthavens in de Verenigde Staten en biedt veel internationale en binnenlandse vluchten aan. Met een breed scala aan faciliteiten en transportopties is MCO de toegangspoort tot de magische wereld van pretparken en toeristische attracties in Orlando.

Locatie en Adres

Het adres van Orlando International Airport is 1 Jeff Fuqua Blvd, Orlando, FL 32827, Verenigde Staten. Het vliegveld ligt op ongeveer 11 kilometer ten zuidoosten van het stadscentrum van Orlando.

Luchtvaartmaatschappijen

Naam Land
Southwest Airlines Verenigde Staten
American Airlines Verenigde Staten
Delta Air Lines Verenigde Staten

Faciliteiten

Orlando International Airport biedt een breed scala aan faciliteiten om reizigers te helpen genieten van hun tijd op de luchthaven. Enkele van de belangrijkste faciliteiten zijn:

  • Winkels en boetieks: Reizigers kunnen genieten van duty-free winkelen, souvenirwinkels en talrijke boetieks van merken van wereldklasse.
  • Restaurants en cafés: Er zijn diverse eetgelegenheden waar reizigers kunnen genieten van lokale Floridaanse gerechten en internationale lekkernijen.
  • Lounges: Passagiers kunnen ontspannen en genieten van comfortabele lounges, waar ze voor vertrek of tijdens een tussenstop even kunnen uitrusten.
  • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi is beschikbaar op de gehele luchthaven, zodat reizigers verbonden kunnen blijven tijdens hun verblijf.
  • Duty-free winkels: Duty-free winkels bieden een breed scala aan belastingvrije producten, waaronder parfums, cosmetica, sterke drank, tabaksproducten en elektronica.

Transportopties

Om van en naar Orlando International Airport te reizen, zijn er verschillende transportopties beschikbaar:

  • Autoverhuur: Reizigers kunnen gemakkelijk een auto huren bij een van de vele autoverhuurbedrijven op de luchthaven.
  • Taxi: Buiten de terminals zijn er voldoende taxi’s beschikbaar om reizigers naar hun bestemming te brengen.
  • Openbaar vervoer: Het openbaar vervoer in Orlando omvat bussen en treinen, die een betaalbare optie kunnen zijn voor reizigers.
  • Privétransfer: Voor extra comfort en gemak kunnen reizigers een privétransfer van tevoren regelen.

Met zijn moderne voorzieningen, uitstekende luchtvaartmaatschappijverbindingen, aantrekkelijke faciliteiten en eenvoudige transportopties is Orlando International Airport de ideale gateway voor reizigers die de betoverende stad Orlando willen ontdekken.


Gerelateerde vliegvelden